Herkese hayırlı sabahlar.Kadett E Sedan aldım abiler.16 inç önler 8 arkalar 9 ofset bbs taktık dün.Takmamızla çıkartmamız bir oldu.Arka çamurluk dümdüz geldiğinden çamurluk direk lastiğe oturdu...
Şimdi ben bu jantları 1 ay önce 1400 liraya aldım.Satmak istemiyorum.Daha doğrusu satsam 400 lira zararım ve onun kadar yakışıcak jant bulamıyorum.
Kaportacımız çamurluğu bayaaa bir açmamız lazım ama 4 kişi ancak binileceğini söyledi.300 lirada para istedi.
Daha önce kadett'e 16 borbet falan takanlar vardı yanlış hatırlamıyosam.
Bu arada benim lastikler çamurlukta 7 8 cm kadar dışarıda kaldı.
Bana acil fikir vermeniz lazım,jantlara müşteri buldum 1000 liraya.Yarına kadar zaman istedim.Sizin fikirlerinize göre hareket edicem.Çok fena canım sıkıldı bu işe...
Çözüm fikirleriniz nelerdir ben bu jantları takmak istiyorum.
Şimdi ben bu jantları 1 ay önce 1400 liraya aldım.Satmak istemiyorum.Daha doğrusu satsam 400 lira zararım ve onun kadar yakışıcak jant bulamıyorum.
Kaportacımız çamurluğu bayaaa bir açmamız lazım ama 4 kişi ancak binileceğini söyledi.300 lirada para istedi.
Daha önce kadett'e 16 borbet falan takanlar vardı yanlış hatırlamıyosam.
Bu arada benim lastikler çamurlukta 7 8 cm kadar dışarıda kaldı.
Bana acil fikir vermeniz lazım,jantlara müşteri buldum 1000 liraya.Yarına kadar zaman istedim.Sizin fikirlerinize göre hareket edicem.Çok fena canım sıkıldı bu işe...

Çözüm fikirleriniz nelerdir ben bu jantları takmak istiyorum.