KADETT 1.2 78 MODEL çanakkale

erkan_gur

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam arkadaşlar. almanya tabanlı opel kadett fun clup form sitesi var oradaki arkadaşların araçları cillop gibi :p .. bende aracıma krom tampon , nfarlar , kapı döşemeleri gibi orijinal parçalar getirttirmek istiyorum.. bu konuda bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.. ilginize şimdiden teşekkürler...:rolleyes:

hoşgeldiniz... savaş abi size yardımcı olur sanıyorum

Geldim geldim. Tamponlarında darbe yoksa aklına gelen her türlü metal aksama nikelaj veya kromaj yaptırabilirsin. İlk planda kromaj üzerinde dur. Daha pahalı olabilir ama daha uzun ömürlü olur. Nikelaj kromaja oranla daha dayanıksızdır. İyi bakarım diyorsan olabilir. Kapı döşemesi olayının en kolay yolu çıkmacılar. Ama kadettlerin bu tür parçalarını temin etmek zordur. Çıkmacılarda 4 kapı döşemesine 300 TL den 500 TL ye kadar fiyat verenler olacaktır. Bu durumda ben olsam üzerine bir o kadar daha koyup aracın içini komple deri döşeme yaptırırım. Mekanik aksamdan korkma. Mekanik parça konusunda Ankara biraz daha iyidir. Eksik veya ihtiyaç duyduğun parçaların varsa buradan da araştırabiliriz. Almanya ile bağlantın varsa oradan da getirtme imkanın olur.

78opelkadettccoupe.jpg

1978 kupe

hemen cvp yazdığınız için teşekkür ederim .. ilginizle mutlu oldum.. opeli yollarda hatunları kollarda severim.. ty :)

Geri