Jant seçimi yapmak için süper bir site....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LND

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bu siteye girerek en ust sol tarafta "moje auto je" seceneginden ve onun altindaki secenekten aracinizin marka ve modelini belirleyiniz.(cok genis bir arsiv var sitede.eski-yeni neredeyse her arac var).daha sonra hemen altindaki secenekten jant boyutunu seciniz.(15"-16"-17"...)
en sonunda ise aracinizin fotograflari cikiyor.ordan fotonun uzerine tiklayaniz.
sonra araciniz ve jant modelleri cikiyor.jantin ustune tiklayarak aracinizda nasil durdugunu gorebilirsiniz.

Ayrica renk cesitleride mevcut.Onu da sitenin sol tarafinda yer alan butondan yapabilirsiniz.

diğer jant sitelerine benzemiyor bir cok araç ve bolca jant secenegi mevcut, ayrıca jantların modellerinin yazması bilgi acısından süper....

http://www.elektrony.cz/

samet kardeşim sagol tamda zamanında jant aradıgımız bir zaman imdadımıza yetiştin valla:)

yaa ben bütün gün jantlara bakıyorum kayışı sıyıracam bu gidişle:)

stioluto nun jantları tam benlik ama TÜrkiyede satan yok sanırım:)

Gerçekten çok faydalı bir site, eline sağlık Samet.Ben de yeni alacağım arabaya König düşünüyorum, keşke onun jantları da olsaymış...

güzel bir site

Gerçekten çok faydalı bir site, eline sağlık Samet.Ben de yeni alacağım arabaya König düşünüyorum, keşke onun jantları da olsaymış...

könig koymamışlarmı:)
dikkatimi cekmedi....

ama benim arabaya KT4 yakıyo yauuu:D

eline saglik güzel bir site

Eline Sağlık...

Güzel Paylaşım.

Teşekkürler paylaşımın için..
Güzel site..

Geri