jant nikelajı

corsa_72

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
benim bir sorum olacak arkadaşlar ben jantlara nikelaj yaptırmak istiyorum ama çıkacak sonuç konusunda bir tahmin yapamıyorum açıkçası acaba arabaya yakışırmııı yoksa görüntüyü bozarmııı ?

Sanırım üzerinde orjinal jantları var. Eğer aracında çok büyük değişiklik yapmayı düşünüyorsan yakışır ama eğer orjinalliğini bozmayı düşünmüyorsan corsa jantları çok güzel ve corsalara çok yakışıyor. Bozma derim.

Ahmet Altınçubuk

evet orjinal jant var. camlara filim yaptıracam da jantlara da nikelaj yaptırsam görüntü olarak güzel olmaz mı diye düşündüm sadece yoksa çok büyük bir değişiklik düşünmüyorum açıkçası

yaptır bence yakışır ;)

kaliteli iş çıkaran yerler hakkında bir bilginiz varmı bunu yaptırabileceğim tabiki ist.da :)

evet orjinal jant var. camlara filim yaptıracam da jantlara da nikelaj yaptırsam görüntü olarak güzel olmaz mı diye düşündüm sadece yoksa çok büyük bir değişiklik düşünmüyorum açıkçası

çok güzel olur fakat koruyabilirsen. park ederken falan sürtersen hızlı bir şekilde dökülme yapar ve başını ağrıtır...

arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin sana tavsiyen nikelaj yapma ..!
nedeni ise kulanışsız oluşu örneğin kışın yerlere tuz atıyolar ve sen bu yoldan ister istemez geçiceksin kışın heryer tuzlanıyo ve uzun lafın kısası bu tuz nikelajı bozuyo kaldırıp atıyor üstünden bence gereksiz..!

hadii yaa bu dökülme işi kötü oldu şimdikin eee o zaman gidip bir daha masraf yapmak gerekecek yani :( peki koruma olarak sürtmeme dışında yapılabilecek ekstra bişi varmı

koruma yapılacak hiç bir şey yok ancak kış geldinmi sökecen yedek jantlarını takacan ee tabi oda warsa çok masraflı olur bence wazgeç :)

arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin sana tavsiyen nikelaj yapma ..!
nedeni ise kulanışsız oluşu örneğin kışın yerlere tuz atıyolar ve sen bu yoldan ister istemez geçiceksin kışın heryer tuzlanıyo ve uzun lafın kısası bu tuz nikelajı bozuyo kaldırıp atıyor üstünden bence gereksiz..!

teşekkür ederim hoşbulduk :) yaaa bu kadar kolaymı bu nikelajın bozulması anlamadım bu işi

Geri