İzmir'deki Opel çıkmacılar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astrax_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astrax_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar zaman zaman sitede görüyorum..İzmir'de çıkmacı arıyoruz...bugun arka cam motor ve kriko takımını değiştirdim..Opel servis 800 ytl civarı dedi.Çıkmacıda 200 ytl verdim(garantili) aldım.Bornova 3.sanayi metro durağının orada opel çıkmacıları var.İsteyen olursa ve sitede sakıncası olmazsa tam adreste verebilirm.

Konu açilmışken iki tanede ben yazayım.
Çınarlı meslek lisesi karşında ve çınarlı polis karakolu civarlarıdaki diğer :pon: çıkmacılarda da bulunuyor.

evet ya, sahibinden.com da bir sürü ilanları var, gosterge, far, direksiyon, sis farı...izmir de olsam bakardım

keus35' Alıntı:
bende de 2000 astra var. cd çalar taktırmak istiyorum.orjinalliğ bozulmasın istiyorum. egeme sordum orjinal teybe 1.200YTL istiyorlar montaj hariç.
bornova metro durağı arkasındaki çıkmacılara sordum bulamadım.
bilen varsa buraya yazarsanız sevinirim..
Yukarıda sözü geçenlerede bak.:confused:

Hella nın orjinal mercekli farı bulunur muki Astra g için ?

35_astra_cd' Alıntı:
Arkadaslar zaman zaman sitede görüyorum..İzmir'de çıkmacı arıyoruz...bugun arka cam motor ve kriko takımını değiştirdim..Opel servis 800 ytl civarı dedi.Çıkmacıda 200 ytl verdim(garantili) aldım.Bornova 3.sanayi metro durağının orada opel çıkmacıları var.İsteyen olursa ve sitede sakıncası olmazsa tam adreste verebilirm.
slm gerçi iş bitmiş ama krikolar tamir ediliyordu 80 ytl ve 1 yıl garantili

Tamir ediliyor ama bizim aldığımız aracta ne kriko vardı nede yay sadece camı boşta bağlamışlar içinde ne varsa almışlar..Sistemi mecburen yeniden kurdurduk..Önceki aracya kriko bozulduğunda dediğiniz gibi 70-80 civarı tutmuştu...

mdellal' Alıntı:
Hella nın orjinal mercekli farı bulunur muki Astra g için ?

sahibinden.com da aratırsan cıkma far var ama senin istedigin varmı, adamlara telefon acıp sormak lazım

arkadaşlar bana bu çıkmacıların telefonu veya varsa elektronik adresi lazım bende de vectra b sağ önca kriko sorunu var yardım lütfen

http://www.opelciadnan.com/index.ht
bu da izmirde telefonu sitede var. arayın bi sorun aradığınız parçayı.

Geri