İzmir'de kış lastiği bulmak. (:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GNSpower

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Dostlarım yakın zamanda İstanbul'a gideceğim için mecburen ve aceleyle kış lastiği arayışına girdim. Tabii İzmir'de kış lastiği bulmak at harasında kelebek bulmak kadar zor. (:

Şu ana kadar iki lastik bulabildim, ikisi de gönderilecek tabii, adamların hazırda elinde yok. (:

İlki Pirelli Sottozero . Ölçüleri 215/50/17 Fiyat olarak 425 TL.

İkincisi GoodYear UG8. Ölçüleri ise 225/50/17 Fiyat olarak bu da 425 TL.

Bu lastikleri genellikle İstanbul şartlarında kullanacağım, hangisini tavsiye edersiniz ve hatta İzmir'de kışlık lastik bulabileceğim yer tavsiyesi olan var mı? İmdat? ((:

Ynt: İzmir'de kış lastiği bulmak. (:

GNSpower link' Alıntı:
Dostlarım yakın zamanda İstanbul'a gideceğim için mecburen ve aceleyle kış lastiği arayışına girdim. Tabii İzmir'de kış lastiği bulmak at harasında kelebek bulmak kadar zor. (:

Şu ana kadar iki lastik bulabildim, ikisi de gönderilecek tabii, adamların hazırda elinde yok. (:

İlki Pirelli Sottozero . Ölçüleri 215/50/17 Fiyat olarak 425 TL.

İkincisi GoodYear UG8. Ölçüleri ise 225/50/17 Fiyat olarak bu da 425 TL.

Bu lastikleri genellikle İstanbul şartlarında kullanacağım, hangisini tavsiye edersiniz ve hatta İzmir'de kışlık lastik bulabileceğim yer tavsiyesi olan var mı? İmdat? ((:
Doğanım goodyear ug 8 iyi dir ama geniş taban ölçüsü senin roketllerle yarışan tüketimini güneşin hidrojen tüketimine eşitler ki bunu istermisin bilmem (gerçi alışmış kudurmuştan beterdir diye birlaf var ama :D )

ulas79 link' Alıntı:
Doğanım goodyear ug 8 iyi dir ama geniş taban ölçüsü senin roketllerle yarışan tüketimini güneşin hidrojen tüketimine eşitler ki bunu istermisin bilmem (gerçi alışmış kudurmuştan beterdir diye birlaf var ama :D )

İstanbul'da benzin parası vermeyi düşünmüyorum Ulaşcım, 19" 235 taban bile koymaz artık bana. ((:

GNSpower link' Alıntı:
İstanbul'da benzin parası vermeyi düşünmüyorum Ulaşcım, 19" 235 taban bile koymaz artık bana. ((:
diyosunki şirket arabaları sağolsun :)

ulas79 link' Alıntı:
diyosunki şirket arabaları sağolsun :)

Valla benzini şirkete gömeceğim. ((:

continental i öneririm doğan.

Cosmo link' Alıntı:
continental i öneririm doğan.

Abi kesinlikle iyi bir tavsiye, bende Michelin ve Continental arasındaydım ama bunları hiçbir şekilde bulamıyorum İzmir'de.

hocam marka takıntınız yoksa petlasta gayet işinizi görür fazlasıyla.tanesi 210 lira

Yasin90 link' Alıntı:
hocam marka takıntınız yoksa petlasta gayet işinizi görür fazlasıyla.tanesi 210 lira

O da yok. (:

Tek takıntım şu an kış lastiği. (:

Dostlarım sadece bu iki lastik var, hangisini tavsiye edersiniz?

Pirelli Sottozero 215/50/17 mi Goodyear UG8 225/50/17 mi?

Geri