izmir opel egem e şikayet...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selcukreis035

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
izmirde bi arkadaşın başından geçen bi olayı anlatmak istiyorum arkadaşım egem opelden 0 km bi astra aldı ve arabayı tesadüfen statyum metronun altındaki opel joker e gösterdi orda tecrübeli bi ustamız sağ üst çamurluğun kazalı olduğunu söyledi hemen şaşırtık tabi ustayıda aldık ve opel egem gittik gümrükte yükleme yapılırken kaportası ezilmiş düzeltmişler suçlarını üstlendiler ve galariden başka bir astra alması için işlemlere başladılar yani arkadaşlar 0 km diyip artık binmekte olmuyo artık :-)

demek adam göstermese neler olcak :mad: böyle iş nası olur yav hiç mi vicdan yok bunlarda. sanki az para kazanıyolar.:mad: yine o adam aklı etmiş de göstermiş, kaç kişi gösterir ki sıfır araba aldım der, binerler. o araba il ezmek lazım böylelerini :bisiklet:

abi zaten arkadaşım tasadüffen gidiyo sürekli gitti bi servis o ustanında orda durması çok büyük bir tesadüf çünkü usta izinden 1 gün önce dönmüş işler yoğun olduğu için

o km araba şans işi yaaa böyle olmaması lazım ama

aslında verceksin mahkemeye bak bi daha yapıyolar mı:mad: egem in satış hakkında hiç iyi şeyler duymamaya başladım.servisliğini bilemem ama iş ücrete gelince müşterilerin boyunlarını çeviremediklerini biliyorum:mad:

izmirliler arabada almayın egemden servis te zaten biz almanya opelle şikayet ettik bakalım neler olucak

hey yarabbim yaa daha ne duyacaz

Allah sabırlıklar versin ne diyim....

Arkadasımın aracı 2 hafta boyada kaldı adamlar tutturamıyorlardı rebgi tabi bu sırada boyacıylada iyice muhabbeti kurmustuk adam direk şöyle dedi kaza yapıp geliyon boya rengi tutmamıs diye söylenip duruyon ama aracı sıfır alırken hiç bir tarafına baktırmıyon aldığın gibi basıp gidiyon demişti bunu diyen Ankaradaki yetkili servisteki boyacıydı.

araç almaya gittiğiniz zaman egem showroom'a burun efendim hoşgeldiniz diyorlar. nasıl bişey düşünüyoruz diyolar ve buyrun pazarlığa oturup. pazarlık etmeye başladıklarındada yapabileceğim birşey yok amirlerim bir araçtan en fazla liste fiyatından 250 ytl ( ne kadar komik bir indirim) kadar indirim yapabilirsiniz diye söylüyolar. egem' in satış politikası tabirii caizse offsayt ( kötü müşteri memnuniyeti sıfır). servise gelince garanti kapsamında yapılan bakımlar iyi gibi. eğer garantin bittiyse vay haline. değiştirdikleri parça fiyatlarından çok işçilik yazıyolar (sonuç emek veriyolar ama). satışta egem gitmeyin. gaziemirde opaz var orayada gitmeyin orasıda egem' in. manisa incim egeme aittir. garanti süreci içerisinde egem'e gitmek zorundayız. araç bakımlarını yaptırmamış dememeleri için aracı satarken. biz araç alacağımız zaman aydın / söke bayisi olan kopel otomotiv'den alırız. en azından müşteri memmuniyeti diye bir şey adamlarda. ama gel gelelim burada da servis offsayt. ama servisine bence laf yok.(garanti bakımları için söylüyorum) belki burada konu ile ilgili yorum yapmadım ama şunu tahmin ediyorum bir bu firmada olmuyo böyle şeyler her firmada olabilir. böyle bir yaşanması biraz şans işi gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri