izmir egem ve opaz satıldı

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar cumartesı gunu arkadasla opaza gıttıgımızde ogrendık opaz mermerler petrol ve ot ya satılmıs yanlıs hatırlamıyorsam kıa nın bayıı sıydı bunlar egemde tam bı bılgı yok ama kavuklar a satılmıs heralde dıger sahıplerı batmıs calısanlar dı yo kı satndlarda arabamız bıle yoktu yedek parca bıle glemıyordu sımdı araba kaynıyo yedek parclardan 5 er 10 ar var dıyolar.. ınşaalh işçilikleride düzelir...

Zihniyet değimedikten sonra.Mecbur kalmasam hayatta gitmem yetkili servise

opaz ı biliyordum da egem de öle bişey yok galiba ?

opazın satıldığı doğrudur 1 ay önce öğrenmiştim bende arkastakiler söyledi.aracım opaz çıkışlı ve hep oraya servise gitmiş ben ufak tefek şeyler için gidiyordum ama opel servislerindeki genel memnuniyetsizlikler orda da vardı şimdi de bişey değişeceğini sanmıyorum servis personeli değişmedikçe.

gercı ordada haklısınız yaa gıttık bızde adamlar oturuyolar ıs yaptıkları yok asagı servıse ındık araba neymıs duramazmışız yok mudurlerı gelmıste cıkardılar bızı aradan gectı yarım saat bı ındım arac hazır orda beklıyor dedım bıttımı evet bıttı ıste yıkatcaz halbukı yıkatcakları fleanda yok oturmuslar tavla oynuyolar.... benımde dusuncem hanı yenı degıstı ya sahıplerı belkı bunları ısten atar yenı elemanlar gelır tamam kımsenın ekmegı ıle oynanmak ıstemez kımse ama ısını yapmadıktan sonra o kendı ekmegıyle kendı oynuyor zaten

Arkas'a gidin rahat edin ;)

Geri