İtina ile araç toplanır...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astraopc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astraopc

Yönetici
Moderatör
52-Ordu
Noyan nickli opelim üyesine ait pert olmuş daha sonrada toplanıp satılan arac :mad:

linkteki detaya dikkat, direği devirerek durabildi diyor...

http://www.edirnetv.com/haber/beton-diregi-yikarak-durabildi

buda aracın şimdiki ilanı...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...30000-arac-opc-modeli-27500tl-106301997/detay

Olayın eski araç sahibi ile alakası yok tabiiki belirtmeme gerek yok ama ne olur ne olmaz...Zaten face de kendi paylaştı :D

Son düzenleme:
Bu araca 26.500 isteniyor. İnternet üzerinden fiyatlara bakanlar benim aracım ve benzerlerinin fiyatını görünce PAHALI diyorlar.

İlanda kaza ile ilgili hiçbir açıklama YOK. Sadece 4 parçada boya varmış.

Peh :mad:

Not: İlave yapmak istedim. 4 parçada lokal boya varmış

Arac opece modeli :)

Resimden görüldüğü kadarı ile on numara toplamışlar. Ama araçta artık ön düzen tutar mı bilmem :D

Kaza videosunu şimdi izledimde,
Sağ arka tekerliğide kopmuş bunun ama kazası yok :maden:

kaput değişmiş bence. sol farın üstüne gelmiş hafiften çizgiyi kaybetmiş. sağ gibi değil.

kaput değişmiş bence. sol farın üstüne gelmiş hafiften çizgiyi kaybetmiş. sağ gibi değil.

Araba dağılmış. Kaput değişmişmi değişmemişmi onamı takıldın :)
O görüntüde şase bile zarar görmüş olabilir :)

Demek ki sahibinden.com daki her ilana atlamamak gerekiyormuş neredeyse pert seviyesine gelen aracı 4 parça lokal boya var diye satmaya çalışıyorlar.

Edit:En altta yazmışlar değişen parçaları

Son düzenleme:
Bazı arkadaşların kaza sonucu onarılan, pert kaydı olan veya herhangi bir şekilde evrak eksiği bulunan araçlar ile temiz ve sorunsuz araçların satış fiyatlarını mukayese ederken daha dikkatli olmalarında fayda var, bu aracın ağır hasarlı olduğunu bilmeyenler eminim araç hem temiz hem de fiyatı uygun diye hemen yorumlara başlarlardı.

Bazı arkadaşların kaza sonucu onarılan, pert kaydı olan veya herhangi bir şekilde evrak eksiği bulunan araçlar ile temiz ve sorunsuz araçların satış fiyatlarını mukayese ederken daha dikkatli olmalarında fayda var, bu aracın ağır hasarlı olduğunu bilmeyenler eminim araç hem temiz hem de fiyatı uygun diye hemen yorumlara başlarlardı.

Ben yorumu geçtim.
Aracın olayını bilmeyen kişiler aracın fiyatına bakınca zıplamaya hazır olacaklardır eminim.
4 parçada LOKAL boya varmış ya. Fiyat o yüzden düşük diye düşüneceklerdir. Aslında aracın ağır hasarlı olduğunu bizler biliyoruz, maalesef alıcıları uyarma şansımız yok.

Geri