işten eve hangi güzergahlardasınız...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafzaf00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zafzaf00

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar işe eve giderken hangi güzergahı kullanıyorsunuz...
Mesela ben sabah 8-9 arası bahçelievlerden mecidiyeköye E-5 de akşamda 5:30 6:30 dilimleri arası Mecidiyeköy Bahçelievler güzergahındayım. (Genelde giderken yanyoldan gidiyorum dönüşte shell e gelmeden merter üstü yayladan kaçıyorum. Trafik tıkalı ise tabi) görürseniz kısa bi korna bi selektör beklerim:) (selam vercem diye trafiğide birbirine katmayalım ona göre:))

Bayrampaşadan metroyla edirnekapı,edirnekapıdan metrobüsle zincirlikuyu,zincirlikuyudan herhangi bir otobüsle beylerbeyi..Hepsi 40 dk..Çok yağmur falan yağmazsa arabayla işe gitmem metrobüs varoldukça :)Yüzyılın buluşu :)

Metrobüs sağolsun, İstanbul trafiğinin içine etti. Yanlış anlaşılmasın kullananlar için büyük rahatlık biliyorum, ama trafiğin daha da içine eden bir toplu taşıma tamamen ilkellik, kafadan sakatlık. E-5'i her kullandığımda sevgilerimi yolluyorum. Şimdi bir de köprüyü geçecekmiş, Anadolu tarafına devam edecekmiş, seyreyleyin cümbüşü.

Ben Levent'te oturuyorum, işyerim ise Dilovası'nda (Gebze). Her sabah 7.15'te Levent'te buluşuyoruz arkadaşlarla ve tek araba Dilovasına gidiyoruz; Levent-FSM Köprüsü-TEM-Dilovası istikametini kullanarak.

Mesai 8-17 arası. Akşam çıkışlarda duruma göre aynı istikametten geriye, yada FSM Köprüsü yolundan Ümraniye bağlantı yolunu kullanarak Boğaziçi Köprüsüne bağlanıp ordan Levent'e geçiyoruz. Bir yaramazlık yoksa, 18.15-18.30 gibi eve oluyorum.

bende arabam boyandığında 2 hafta metrobüsü kullandım. evim bahçelievler basın sitesi civarında. sabah 8:00 evden çık. 8:10 duraktayım. 8:20 civarı tıklım tıklım otobüse küfrederek açarsa kapıyı bin yoksa 10 dakka daha bekle :) otobüsün kullandığı güzergah heleki otobüs halk otobüsü ise incirliye kadar 20-30 dakika. ettimi saat 8:50 metrobüse yürü 9 da tıklım tıklım gene bin. 9:16 da mecidiyeköyde in büroya yürü 9:30 da ofisteyim. akşam 17:30 da çık metrobüse 17:45 civarı bin 18:00 da incirlide in. bekle babam bekle 18:15 civarı bin 18: 35 gibi basınsitesinde in eve yürü 18:50 eve gir... üstelik eskiden 1.3 ytl idi şimdi aktarma ile 2 ytl gizli kazık.
Araba ile 8 de evden çık ara yollardan incirliye çıkış 8:10 yan yoldan cevizlibağ tıkalı ise edirnekapıdan haliç ordan E-5 devam cevizlibağ açıksa haliçe inerken uzaktan köprüyü gözlemle uzaktan:) hangi taraf boşsa ordan gir:) yol genelde yavaşta olsa akıyor. emniyet şeridi ayıları sağdan sağdan girip yolu tukamasa yol açık aslında ama ayılar yüzünden şişiyor. yaklaşık 8:45 otoparktayım geri dönüş 17:30 çık e-5 e gir haliç rampa şişmişse sağdan edirnekapıya dal merter yan yola dal ordan e5 açıksa sola gir devam yoksa sağdan shelle gelmeden dal merter üstünden efes bira yayla ev max 18:15 de eve gir. Metrobüs bana yaramıyor. haaa e5 e yakın olan için süper ama biz içerde kalıyoruz... arada durakta durup arabaya yolcu çağırıyorum. bazen tuhaf tuhaf bakıyolar binmeye çekiniyorlar falan. yaşlıları almaya çalışıyorum ama genelde gençler atlıyo:) bazende direk aralardan gidiyorum duraktan geçmeden. Aslında insanlarda haklı kim nedir itmidir uğursuzmudur nereden bilecen...
İşte benim yol hikayem...

Metrobüs sağolsun, İstanbul trafiğinin içine etti. Yanlış anlaşılmasın kullananlar için büyük rahatlık biliyorum, ama trafiğin daha da içine eden bir toplu taşıma tamamen ilkellik, kafadan sakatlık. E-5'i her kullandığımda sevgilerimi yolluyorum. Şimdi bir de köprüyü geçecekmiş, Anadolu tarafına devam edecekmiş, seyreyleyin cümbüşü.

Ben Levent'te oturuyorum, işyerim ise Dilovası'nda (Gebze). Her sabah 7.15'te Levent'te buluşuyoruz arkadaşlarla ve tek araba Dilovasına gidiyoruz; Levent-FSM Köprüsü-TEM-Dilovası istikametini kullanarak.

Mesai 8-17 arası. Akşam çıkışlarda duruma göre aynı istikametten geriye, yada FSM Köprüsü yolundan Ümraniye bağlantı yolunu kullanarak Boğaziçi Köprüsüne bağlanıp ordan Levent'e geçiyoruz. Bir yaramazlık yoksa, 18.15-18.30 gibi eve oluyorum.

Toplu taşımayı kullananlar biryandan rahatlarken diğer yandan özel otolarıyla yola çıkanlara eziyet oluyor yeni çalışmalar..Ama böyle bir şehirde yapılan birşeyin her iki tarafı hangi konuda olursa olsun memnun etmesi imkansız.Helede Türk insanıysa karşınızdaki..

Geçen seneye kadar 4 yıl süreyle beylerbeyinden gebzedeki işyerime gidip geldim..Daha önceden okmeydanında çalışıyordum..Gebzeye gitmek okmeydanına gitmekten çok çok daha kolay..Valla özlemiyor değilim o günleri..

son bir yıldır avcılardan metrobüsle cevizlibağ, tramvay aktarmasıyla çemberlitaş, akşamda tam tersi tabii, eskiden sahil yolundan eminönü idi,
metrobüs, kullananlar için bir nimet...

Toplum taşıma kullanamıyorum.Malesef.
G.Osmanpaşa belediye önünden Mega Center 7 dakika
Akşam aynı güzergah 6 dakika

Arkadaşlar işe eve giderken hangi güzergahı kullanıyorsunuz...
Mesela ben sabah 8-9 arası bahçelievlerden mecidiyeköye E-5 de akşamda 5:30 6:30 dilimleri arası Mecidiyeköy Bahçelievler güzergahındayım. (Genelde giderken yanyoldan gidiyorum dönüşte shell e gelmeden merter üstü yayladan kaçıyorum. Trafik tıkalı ise tabi) görürseniz kısa bi korna bi selektör beklerim:) (selam vercem diye trafiğide birbirine katmayalım ona göre:))

geçen akşam gördüm sizi haliç köprsünden biraz ilerde :)) bi dahakine kornaya basarım :))

sabah akşam suadiye - acıbadem..

geçen akşam gördüm sizi haliç köprsünden biraz ilerde :)) bi dahakine kornaya basarım :))
bas bas bide selektör yap kafa dalmamışsa cevap veririrm:)
şu opelim.net stickeride alıpta takamadık bi türlü...
bu arada dh6875 i kullanıyorum au 2013 çalındı. onu gören olursa önünü kesip girişebilir:)

Geri