Işte Başliyoruz

got_the_life

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:( :( İŞTE BAŞLIYORUZ......SONUMUZ HAYIR OLA

TARTIŞMALI MÜFTÜ ARTVİN’E ATANDI-
Artvin İl Müftülüğü’ne Edirne eski İl Müftüsü İsa Saim atandı.
Edirne Müftüsü İsa Saim’in, 4 Kasım 2006 yılında başkanı olduğu Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Şubesi aracılığıyla başka kentlerde oturan akrabalarına ve tanıdıklarına para yardımı yaptığı ortaya çıkmıştı. Basına yansıyan iddialara göre, Saim’in Aydın’da ve Erzurum’un Oltu ilçesinde oturan akrabaları ve çeşitli kentlerde yaşayan tanıdıkları dilekçelerle yardım talep etti. Vakıf yönetimi, Saim’in Aydın, Oltu’da Tokat, Denizli, Rize’deki, İstanbul’daki hesaplarına 75 ve 100’er YTL arasında para yatırdı. Saim "Yardımı akrabam oldukları için değil, bize başvurdukları için yaptık. Verilemeyecek hesabım yok" açıklamasında bulunmuştu.

Bildiğim kadarı ile islamiyette yardımı önce ihtiyacı olan kendi akrabana, yoksa komşuna vs silsile bu şekilde. bu mantıkla bakarsak ve onlarında gerçekten ihtiyacı varsa bana göre sorun yok.

:( :( İŞTE BAŞLIYORUZ......SONUMUZ HAYIR OLA

TARTIŞMALI MÜFTÜ ARTVİN’E ATANDI-
Artvin İl Müftülüğü’ne Edirne eski İl Müftüsü İsa Saim atandı.
Edirne Müftüsü İsa Saim’in, 4 Kasım 2006 yılında başkanı olduğu Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Şubesi aracılığıyla başka kentlerde oturan akrabalarına ve tanıdıklarına para yardımı yaptığı ortaya çıkmıştı. Basına yansıyan iddialara göre, Saim’in Aydın’da ve Erzurum’un Oltu ilçesinde oturan akrabaları ve çeşitli kentlerde yaşayan tanıdıkları dilekçelerle yardım talep etti. Vakıf yönetimi, Saim’in Aydın, Oltu’da Tokat, Denizli, Rize’deki, İstanbul’daki hesaplarına 75 ve 100’er YTL arasında para yatırdı. Saim "Yardımı akrabam oldukları için değil, bize başvurdukları için yaptık. Verilemeyecek hesabım yok" açıklamasında bulunmuştu.

burası opel forumu yahu!! ne alakası var bunların? polemik canavarı konular. site yöneticileri de hiç bi yorum yapmıyor. bana göre yanlış.

Bildiğim kadarı ile islamiyette yardımı önce ihtiyacı olan kendi akrabana, yoksa komşuna vs silsile bu şekilde. bu mantıkla bakarsak ve onlarında gerçekten ihtiyacı varsa bana göre sorun yok.

Kendi parasıyla istediğine istediği yardımı yapsın, ona eyvallah da para devletin...

burası opel forumu yahu!! ne alakası var bunların? polemik canavarı konular. site yöneticileri de hiç bi yorum yapmıyor. bana göre yanlış.

bende biliyorum burası opel ile ilğili bir forum yalnız konuyu gidipte teknik servis başlığı altında açsaydım bence dediğiniz dogru olabilirdi.Konu başlığı zaten laf lafı açıyor....

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=16308
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=15741
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=10350
bu linkler uzayıp gidebilir insanlara haberdar olmadıları konular hakkında yada okumadıkları gözlerden kaçan konular hakkında bilği vermek yalnış olmaz sanırım

benim eleştirdiğim şey polemik yaratacak konular. senin açtığın konu da birebir böyle birşey. ondan sonra iş uzuyor, kavga-gürültü vs. benimki genel bir eleştiri, senin sırf senin açtığın konuya değil. millet zaten yeni duruluyor. anında siyasi tartışmalara yol açabilecek konular açılıyor. ben zaten yorum yazmıyorum. sadece fikrimi söyledim.

Kendi parasıyla istediğine istediği yardımı yapsın, ona eyvallah da para devletin...
çok doğruu:good:devletin parasını kendi parası gibi kendi akrabalarına dağıtması yanlış.fakat konunun içeriğini bilmediğimiz için birşey söylemek yanlış olur.adam başvuruda bulundular diyorr.belkide yasal bi durum.zamanla çıkar kokusu...

evet bu daha başlangıç.. daha neler göreceğiz kimbilir..

Geri