işte asrin buluşuu alarm calinca eve haber verme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BURAK53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BURAK53

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
wireless dijital zill kablosuz 120 metre cekıyorr ;)
artık arabayii caldılarmı alarmımı caldı derdi yok eve bu sıstemle haber verıyor:D
ister alarm a baglantı ıster kapı sıvıcıne orjınal baglantii ıle faydalabılıyoruz;)

röle kutusunun ıcı musait di zılın butonunu buraya monte ettım alarmın ses kablosuna baglantı yaptım
işte video ekledım
http://img531.imageshack.us/my.php?image=010520090014010617hq1.flv

Son düzenleme:
Valla ßen Şahsen Tanık Oldum ßu duruma ßurak Aßi Büyük İş Çıkarmış Eline Koluna Sağlık :D

Evet benim aklımada gelmişti gayet yaratıcı ve uygulanabilir güzel olmuş. Tebrikler..
Yalnız şu anda aracın alarm sesini eve taşımaktan başka bi fonksiyonu yok.
Bence bunun tersini yapsaydnız alam çalınca diğer kumandaya basınca motoru bloke edebilirdi. Alarm çaldıktan sonra araba giderken o kattan aşağıya yetişemezsin:)
Ama kumanda ile bloke edebilirsin.

Valla süper olmuş elinize sağlık

Evet benim aklımada gelmişti gayet yaratıcı ve uygulanabilir güzel olmuş. Tebrikler..
Yalnız şu anda aracın alarm sesini eve taşımaktan başka bi fonksiyonu yok.
Bence bunun tersini yapsaydnız alam çalınca diğer kumandaya basınca motoru bloke edebilirdi. Alarm çaldıktan sonra araba giderken o kattan aşağıya yetişemezsin:)
Ama kumanda ile bloke edebilirsin.
motor zaten bloke oluyo alarmla cengiz abı :D:D
asansörle ınene kadar caydırıcı olur zaman kazanırım dıye bu projeyı dusundum
ee artık hırsız efendi şansını zorlarsakı insallah zorlamaz onun ıcın özel hoşgeldın yapıcam ;)

Gerçekten akıllıca çok güzel olmuş

Süper bişey. Alarmı taktırdıktan sonra seni bu konuda rahatsız ederim Burak :)

Süper bişey. Alarmı taktırdıktan sonra seni bu konuda rahatsız ederim Burak :)
valla cok uzuldum kardeşim senın adına ınsallah bıdaha yaşamazsın uzucu olayı nedemek yardımcı olurum zaten paylaşmamın sebebi herkesın yaralanmasii .nsallah yardımcı olmusumdur ;)

Güzel bir çalışma olmuş. Ben hep şunu düşünmüşümdür arabanın alarmını herzamn duyamayabiliriz neden anahtarda da aracın alarmı çalınca çalan bir sistem olmaz anlamam.

güzel paylaşım
maliyeti ne bu işin ?

Geri