İstanbul'un En iyi Dil kursu

zeynepzeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Keyifli Haftasonları herkese,

İngilizce kursu araştırıyorum. İngilizcem var iyi derecede ama seviyeyi arttırmam gerekli işim gereği. Bunun için sistemine ve planına güvendiğiniz ildiğiniz kurs varsa paylaşım rica ederim. İstanbul anadolu yakasında oturuyorum

Tşk

Berlitz e Ing icin bir cok arkadasim gitti.. tavsiye ederim..

tömer istanbulda yokmu

Yani anlamadığım konu: İngilizcem var ve iyi derecede diyorsun.İyi tamam.Ama konuşma mı iyi ? gramer mi iyi ?

Ve burada hedef önem kazanıyor.Yurtdışına gidip gelen ve işin gereği kadar ingilizce istiyor isen iyi derecede olan ingilizceni konuşma kısmına yönlendirmen gerekiyor ki buda tamamen pratik ve kullanım sıklığıyla olur.Kurs olarak ise Konuşma kursları yada internette sohbet destek programları ile olabilir.

Ama yok benim için kağıt üzeri gramer ve sınav sonuçları önemli diyerek Toefl gibi düzey hedefliyor isen iyi bir kurs şart.

english time güzel sıkıntı yok :good:

uklayı tavsiye ederim tabi istanbulda varsa

gıt ıngıltereyee en guzelıı en azından ne konusacagını bılırısn burda ogrenıcegın tıcarı amacmı yoksa normal sohbet ıcınmı oraya gıttıgın zaman her seyı ogrenırsın argo kelımelerı bıle ogrenırsın en saglıklısı bu

Respect. İngilzicem hiç yok değil 5 yıl kaldım yurtdısında. ama seviyemi Advance seviyesine getirmek istiyorum. bunun icin belirttim.
amacım seviyeyi yukseltmek elbetteki konusma ve grammer gerektiriyor.

sikayetvar.com a girdim ordan baktım En cok sikayeti Wall Street Inst almıs. Bılgınıze

Yani anlamadığım konu: İngilizcem var ve iyi derecede diyorsun.İyi tamam.Ama konuşma mı iyi ? gramer mi iyi ?

Ve burada hedef önem kazanıyor.Yurtdışına gidip gelen ve işin gereği kadar ingilizce istiyor isen iyi derecede olan ingilizceni konuşma kısmına yönlendirmen gerekiyor ki buda tamamen pratik ve kullanım sıklığıyla olur.Kurs olarak ise Konuşma kursları yada internette sohbet destek programları ile olabilir.

Ama yok benim için kağıt üzeri gramer ve sınav sonuçları önemli diyerek Toefl gibi düzey hedefliyor isen iyi bir kurs şart.

İstanbul Lisan Merkezi

Arkadaşlar bence en iyi dil kursu İstanbul Lisan Merkezi
Nedeni :
Eğitim kadrosu profesyonel,güler yüzlü ve yabancı hocalardan oluşmaktadır.
33 yıl oldu kurulalı 33 yılın vermiş olduğu profesyonellikle çalışıyor tüm personel.
ben 1 yıl eğitim aldım her hangi bir şikayetim olmadı
İlm tüm şubeleriyle toefl ibt yetkili sınav merkezidir.
bir çok dil öğrenme imkanınız var
İngilizce
Almanca
Fransızca
İspanyolca
İtalyanca
Çince
Rusça
Benden size bir öğrenci tavsiyesi
Pişman olmazsınız

Geri