İstanbul'da nerelere gidilir?

nightboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İstanbul'da nerelere gidebilirim yani bahsettigim yani manzarali guzel yerler ama pahali olmayan hani minibuste durum satan manzarali mekanlar bile olabilir yada manzaraya karsi cay icebilecegim yerlerde olabilir dizilerde hep goruyoruz arabanin icinde cay falan iciyorlar ben istanbula geldim geleli hic gormedim oyle bi yer :)

ortaköy, beylerbeyi olabilir denize sıfır güzel restaurantlar var anadolu yakasında

walla ist'a her gittiğimde hep gezdiriyolar ve hesapları bana ödetmiyolar onun için fiyatlar konusunda yardımcı olamıycam ama gayet uygun'du geçen sefer beylerbeyinde bir balık rest a gittiğimde bakmıştım

Anadolu Yakası İdealtepe minibüs yolunda ÇınarAltı Dürüm var lezzet olarak 10 numara fiyatları normal 4 kişi 50-55 tl hesap geliyor her seferinde dürümler veya istekleriniz gelmeden önce lavaş,salata vs bir sürü aparatif geliyor kesinlikle tavsiye ederim.Özellikle gece gidin 12-1-2 gibi :) Sonrada Tuzla Sahil'e dondurma yemeye gidebilirsiniz.Bostancı-Kartal-Maltepe sahil kısmına göre biraz daha sakindir ve güzel kafa dinlersiniz tavsiye ederim.

Maltepe sahili biraz kalabalık olabilir ama fiyatlar bakımından iyidir

:good: Pendik Marina !

Geri