İstanbul'da Lastikçi Tavsiyesi

coldekiadam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, Marshal lastik alıcam. Nerden ucuza ve düzgün bulabilirim. İstanbulda bildiğiniz bir yer?

Yok mu hiç yaw?

Ebat ne kardeşim?

205 45 16 ama sadece 2 tane alacağım için takımı bozmak istemiyorum...Marshall alıcam yani.

Kumho ECSTA ZR olur mu? 4 tane

ya hazır marshall lastik kullanan birisini bulmuşken sorayım... bu lastikler nasıl? yol tutuşu vs...yağışlı havalarda filan fren mesafesi çok mu uzun?

ben 17 jant aldım ama lastik almadım daha...marshall çok güzel deseni filan uygunda ama kalitelimi bilmiyorum...

Sana şöle söleyim, 3 sene önce taktım, hala ayağında ve önler eskidi o yüzden sadece onleri alıcam ve birkere bile patlamadı dersem inanır mısın..

Ve de nasıl kullandığımı tahmin edersin.

Yol tutuşu süper, özellikle kanalcıkları sayesinde yağmurda filan çok iyi sadece kr da kafasına göree:)

Sana şöle söleyim, 3 sene önce taktım, hala ayağında ve önler eskidi o yüzden sadece onleri alıcam ve birkere bile patlamadı dersem inanır mısın..

Ve de nasıl kullandığımı tahmin edersin.

Yol tutuşu süper, özellikle kanalcıkları sayesinde yağmurda filan çok iyi sadece kr da kafasına göree:)

vallahi çok sevindim ya :)

bu v desenliden dime seninde lastiğin?

ben araştırdım biraz yol tutuşu filan berbat dediler...ucuz etin yahnisi olayına girdiler gözüm korktu :)

Evet v deesenli..

Sen bakma o ön yargıya, babamın arabasında da bu lastik var..Gayet iyi.

125 ytl tanesi..Bu paraya çok çok iyi.

Evet v deesenli..

Sen bakma o ön yargıya, babamın arabasında da bu lastik var..Gayet iyi.

125 ytl tanesi..Bu paraya çok çok iyi.

nette 17sini görmüştüm 109 ytldi galiba ya :s

inşalh ya bende alıcam jantlar öyle boşta duruyo üzülüom valla :D

Geri