istanbulda araç kiralamam lazım yardım&tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bugraGT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
kısmet olursa cebit için istanbula gelecgim

ama araba ile gelmek çok masraflı oluyor ögrenci adama, trenle gelip

orda arac kiralamak istiyorum istanbul hakkında pek bilgim yok

sizlere güvendim nede olsa istanbul merkezli bi site

cuma öglen alınıp pazar öglen teslim net 2 gün fiesta albea clio accent tarzı bi arac lazım

nereyi tavsiye edersiniz bu rent a carcılar nerdedir

mesela ankarada bi cadde var sırayla 20 ye yakın yer var bulması çok rahat oluyo aracı ve fiyatta uygun oluyo

varmıdır istanbulda böle biyer

Son düzenleme:
İstanbul'da sanırım böyle bir yer yok, aslında neredesye her mahallede yerel bir rent a car'cı türemiş durumda.

Ben Ankara'ya her geldiğimde havalimanında National Alamo'dan kiralardım. Tüm diğer rent a car'cıların aksine, elektronik POS ile kredi kartınızdan öküz gibi provizyon çekip paranızı bloke etmiyorlar, sadece eski tip raylı makineyle kartın suretini çekip imzalatıyorlar, aracı sağ salim geri getirirseniz o slipi tahsil etmeden size iade ediyorlar. (kredi kartını eskiden beri kullananlar, POS makinesinden önceki sistemi bilenler anlamıştır demek istediğimi)

İstanbul için trenle geliyorsan, Kadıköy'de bir dünya bulabilirsin rent a car'cı.

sahibinden.com da buna benzer bir hizmette var aslında.. bir bak istersen

teşekkür ederim şimmdi sahibinden i inceleyeegim

ben bugune kadar hiç pos imza flaan ugrsamadım

sadece uluslar arası bir rent a car sözleşmesi o kdar

Gecen hafta gelseydin Benim corsayi verirdim bugra arabayi kiraladiginda sagina soluna iyi bak

dostum hiç bulaşma derim eğer gelirsen cumartesi bende gidicem oradanda araba fuarına yanımda olabilirsin

hepiniz saolun ordaki kuzen ayarlamıs bi c3 halloldu yani teşekkürler hepinize

Geri