istanbulda araba kullanmak..allah korusun bizi ya..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pexmanq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pexmanq

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dun okuldan eve donuyorum temdeyım..sıkısıklık var bi baktım kamyon dvirlmis 3 serit kapalı herkes emniyetten gidio nese dur kalk gidiyoruz birden arkama bi tane accent gomdu ama cok hizli degildi.. nesse hemen indim baktım benm arabada bisi yok accentde ise biraz gocme ve boya dokulmustu..burda dedım opel ya harbiden biraz kasıldım:D hicbisi yoktu arabada.

sonra nese yol acıldı daha bunun sokunu atlatmadan 120 falan gidiyorum onumde bi kamyonet arkasında su bidonlari...o bidonlardan biri bi anda bi dustu ve ben once carptım bidona ve sonrada aracın altına girdi ben sankı bi an kaybetım kontrolu allahtan hemen nasıl cıktysa altından cıktı aracin...ve araci saga cektım biis varmi die bakmak icin yoktu ve baktım bidona nerde die arkama bi baktım bi minibus altına almıs gidiyo..

zaten birde yol calısmlari yuzunden yollar ole hale gelmsıki hızla giderken bi bakıyosun yol birden 4 ten 2 seride dusyo..yavaslayamıyosun bile 4 araba sıkısıyosuzn yolda artık olay sizin yeteneginize kalmıs vede tabe allaha..bi bakıyosun yolun ortaısnda tabela dusmus yerde...yane dicegm ne kadar iyi araba kullansakta biz hata yapmsakta valla dkkat edelım..bu sehirde nerden bela gelcegi yolda belli olmyo..

bence yaşanan bu olaylar sadece İstanbul'a ait özellikler deil..Büyükşehirlerin genel çilesi diyebilriz...

eee burası istanbul başka istanbul yokk...

çok geçmiş olsun farımda açık yolumda olayı tutumuyo desenıze :D demir bükey bile olsanız vız gelır hakıkaten !!!!

Geri