İstanbul İçin Yol Tarifi yardım :)

efeccan1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yol tarifine ihtiyacım var:

Atatürk havaaalanından davutpaşa metro istasyonunun oraya gitmek istiyorum araba ile ( yıldız teknik davutpaşa kampüsünün orası ) Merter civarı özetle.

En uygun yol mümkünse Sakin bir yol ve E-5 ten bir alternatif de belirtirseniz sevinirim

Teşekkürler.

en basiti e-5 den mertere kadar geleceksiniz yanyola girip sağdaki ulusoy tesislerini geçer geçmez sağa döneceksiniz yol kıvrılarak sizi e-5 in diğer tarafına atacak oradan zaten mecburi sağa devam edeceksiniz biraz ilerleyince sağdaki mc donald's ı geçince önünüze ışıklar gelecek sağınızda migros kalacak siz ışıklardan direk karşıya geçeceksiniz sonrasında düz ilerleyip mecbur istikamette o sola kıvrılacaksınız o yolu hiçbir yere sapmadan devam edeceksiniz o yol sizi davutpaşa metro ve kampüsün önüne kadar götürecek şayet sola dönemezseniz orada yeni kavşaklar falan yapıldı siz metroyu da geçip ilerden ilk sağa gireceksiniz 50 mt ilerden u dönüşü yapıp dar bir köprü var onun üstüne çıkıp köprü bitince sola döneceksiniz parke yoldan devam edip rampayı çıkar çıkmaz soldan devam edin direk kampüsün içerisindesiniz karışık gibi ama en basiti bu ya da yine migros sağınızda ışıklardan devam ettiniz ilerden tozkoparan tabelasından sola yukarıya cıkıp tozkoparan'ın içinden de gidebilirsiniz bu yolu daha da kısaltır

www.ibb.gov.tr

mobil şehir rehberine tıklatıp havadan çekilmiş fotolarla oluşturulan haritayı inceleyebilirsin :) yol bulmak için birebir.

map.google.com u tavsiye ederim bende..

hatta 2sini birden kullanabilirsiniz,

hava fotolarından yolda dikkat çekici noktaları görüp ona göre kendimizi ayarlayabiliyoruz

iş için istanbul içine çıkarken hep kullandığım yöntem

al bir igo8 rahat et :D

teşekkürler arkadaslar önce e5 e oradan merter girişinden mertere ztn migrostan sonra bulurum :)

e5 den direk merter çıkışı varsa sorun yok

şimdi inceledm ibb yi oradan anladım çok teşekkurler merterden önce merter 2 köprülü kavşağı diyor ona girmeyip bir sonraki merter kavşağına giriyorum ve önce mcdonlads sonra migrostayım ordan biliyorum zaten :=)

Teşekkürlerr

en basiti e-5 den mertere kadar geleceksiniz yanyola girip sağdaki ulusoy tesislerini geçer geçmez sağa döneceksiniz yol kıvrılarak sizi e-5 in diğer tarafına atacak oradan zaten mecburi sağa devam edeceksiniz biraz ilerleyince sağdaki mc donald's ı geçince önünüze ışıklar gelecek sağınızda migros kalacak siz ışıklardan direk karşıya geçeceksiniz sonrasında düz ilerleyip mecbur istikamette o sola kıvrılacaksınız o yolu hiçbir yere sapmadan devam edeceksiniz o yol sizi davutpaşa metro ve kampüsün önüne kadar götürecek şayet sola dönemezseniz orada yeni kavşaklar falan yapıldı siz metroyu da geçip ilerden ilk sağa gireceksiniz 50 mt ilerden u dönüşü yapıp dar bir köprü var onun üstüne çıkıp köprü bitince sola döneceksiniz parke yoldan devam edip rampayı çıkar çıkmaz soldan devam edin direk kampüsün içerisindesiniz karışık gibi ama en basiti bu ya da yine migros sağınızda ışıklardan devam ettiniz ilerden tozkoparan tabelasından sola yukarıya cıkıp tozkoparan'ın içinden de gidebilirsiniz bu yolu daha da kısaltır

Süper Anlatım teşekkürler :D:D:D;)

Geri