İstanbul eğlenceli şehir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MERKEZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MERKEZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bundan bir kaç ay önce işe gitmeden önce gece arkadaşımda unuttuğum telefonumu almaya arkadaşıma gittim. sabah ne kadar erken saat olduğu tahmin edin

Daha uyanamadım ışıklarda bekliyorum şurum kapalı derken bir anda ön cama elinde selpak ile bir çocuk atladı yerimden zıpladım park halince çocuğa carptım zannettim. Yere tüküren sürücüler kavga eden insanlar radoda gevezenin sabahleyin insanlarla kafa bulması v.s derken şaka bir yana renkli bir hayat yaşıyoruz.

hahahahaha:)seviyorum bu şehri.hayatın işleyişini seyretmek çok eğlenceli ama birey olarak yaşamak aksine bunaltıcı...

istanbul yaşanası değil gezilesi şehir be :) çok güzel çok.. ama hergün o trafik yok mu... bir de şu tatil yerlerine uzak olması... ee işte sonuç :) bunların hepsi mi.. evet izmir :):)

1 saat içinde hem dağ hem deniz hemde ova yeşillik havasını teneffüs edebileceğiniz bir tane şehir ismi söylermisiniz bana :)

Evet şehirin dışıda çok iyi deniz, dağ, ova heleki pazar günü istanbulun trafiğinden sıyrılıp şilenin köyleirnde hiç tanımadığın köy kahvelerinde dedelere tavla dersi verip makara yapmak. başka bir keyif. öyle kahvelerki 2 - 3 arkadaş girdiğimiz halde yş ortalaması 80 nin altına inmior.
Gene Şilede ATV turu, Ağvada Tertemiz deniz, bir vapurl yalovada termal, kar tepede kayak v.s

aslında hiç o gözle bakmamıştım doğru ya biraz düşününce çok eğlenceli bi şehir denebilir :D bindiğim otobüsün şöförünü pataklayan kadını izlemek zevkliydi mesela geçen pazar. :D

1 saat içinde hem dağ hem deniz hemde ova yeşillik havasını teneffüs edebileceğiniz bir tane şehir ismi söylermisiniz bana :)

Antalya :rolleyes:

İstanbul ayrı bi dünya! Hayat Ankara'nın pazar sabahları gibi durmuyor, 7/24 var :)

aynen emre türkiyenin hiçbir şehrinde bursada olan imkanlar yok
dağ var
deniz var
ova var
dere var
şelale var
kültür var
tarih var.. var oğlu var :)

Geri