Bu gece İstanbul'a geliyorum dostlarım, ay sonuna kadar kalacağım. Görüşelim, bir araya gelelim sık sık. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
spitemre link' Alıntı:Şimdiden hoş geldin uygub olursa ben isterim tanışıp bır cay ıcmek
GNSpower link' Alıntı:2 hafta içinde uydururuz bir şekilde, ederiz güzelinden bir sohbet. (![]()
şimdiden hoşgeldın doğan yanına hırkanı kabanın al gelirken ızmıre benzemez buralar bu buluşma işine de ne yapıp edıp yapalım mutlakaGNSpower link' Alıntı:2 hafta içinde uydururuz bir şekilde, ederiz güzelinden bir sohbet. (![]()
nanisa link' Alıntı:şimdiden hoşgeldın doğan yanına hırkanı kabanın al gelirken ızmıre benzemez buralar bu buluşma işine de ne yapıp edıp yapalım mutlaka
ben hafta ıcı çalışıyorum cumartesı pazar evdeyim bı hafta sonu ayarlarsanız dığer arkadaşlarla hemen zıplarım orayaGNSpower link' Alıntı:Sağolasın Sinan, valla dediğin gibi sıkı giyinmek lazım. Bekleriz senide yolun düşerse İstanbul'a.
MeRt link' Alıntı:Haber ver yeter abi. greatt
Hafta içi akşam 8'den sonra, hafta sonu öğleden sonra müsaitim.![]()