İst e5 yanyol corsa trafik kazası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bugun gördüm ve 2 resim alabildim. corsa tofaşın altına girmiş. şaşırdım doğrusu.
5077.jpg

5090.jpg

Çok büyük bir kaza gibi gözükmüyor ama kazanın büyüğü küçüğü olmaz Allah kimsenin basına vermesin

Allah korusun...

Corsa çok hızlıydı galiba ki, frene asılınca Şahin in altına baya girmiş...

Yine forumda görmüştüm... Türkiye de bir Ferrafi, Tipo nun altına girmişti, kırmızı ışıkta ...

corsa şahinden yol istemiş şahinde vermeyince altından geçeyim demiş:) şaka biryana trafikte böyle öküzlerden o kadar çok varki. dibine kadar girmeyi marifet sananlar var. 90 100 gidiyorum önümdeki araçla 40 50 m bırakıyorum giriyo dibime selektör yapıyo olmuyo sağdan geçiyo araya dalıyo. aklı sıra bak sen gitmiyon ben önüne geçtim diyo Allahımın malları. o mesafeyi biz niye koyuyoruz işte böyle milletin altına girip can yakmayalım canımız yanmasın diye koyuyoruz... Herkese kazasız belasız sürüşler...
Denetimler artmadıkça bu böyle gider...

Son düzenleme:
şahin leylek gibi havada olduğu için normal birşey:D

gecen ıstanbulda yagmur yagdıgı vakıtler e 5de ılerlerken tam 5 tane kaza gördum, ve butun araclar pert derece de hasarlı ..

şahin muhtemelen önü pıstırıp arkayı yükseltmiştir frene basınca arka kalkmış corsada altına girmiştir

corsa şahinden yol istemiş şahinde vermeyince altından geçeyim demiş:) şaka biryana trafikte böyle öküzlerden o kadar çok varki. dibine kadar girmeyi marifet sananlar var. 90 100 gidiyorum önümdeki araçla 40 50 m bırakıyorum giriyo dibime selektör yapıyo olmuyo sağdan geçiyo araya dalıyo. aklı sıra bak sen gitmiyon ben önüne geçtim diyo Allahımın malları. o mesafeyi biz niye koyuyoruz işte böyle milletin altına girip can yakmayalım canımız yanmasın diye koyuyoruz... Herkese kazasız belasız sürüşler...
Denetimler artmadıkça bu böyle gider...

öyle yapanlara ben vitesi 3 e alıp frenliyip sonra uzuyorum

yazık olmuş....

Geri