ısıtmalı koltuk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tuna054
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tuna054

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aracım 2001 opel astra merak ettiğim konu ön koltukların altına gelen kablolar ve küçük cihazlar var acaba koltuk ısıtma aparatlarımı:confused:

aracım 2001 opel astra merak ettiğim konu ön koltukların altına gelen kablolar ve küçük cihazlar var acaba koltuk ısıtma aparatlarımı:confused:
abs kablo ve soketleri olmasın:) (ha bu arada ilk mesajın tanışma bölümüne olacaktı. peşinen hoş geldin)

airbaglerin kabloları...

abs kablo ve soketleri olmasın:) (ha bu arada ilk mesajın tanışma bölümüne olacaktı. peşinen hoş geldin)
hoşbulduk ya tam olarak anlamıyorum kusuruma bakmayın:rolleyes:

abs yide koltuğun altına koyduk ya bravo bana airbag diyecektim yanlış olmuş kusura bakma

hocam bizde 2000 astra g vardı ama komple fabrikasyon deri koltuktu. onda koltuk ısıtma pedleri mevcuttu sadece kablolar ile sistem çekilecek ve tuşlar alınacaktı 400 lira gibi bir masraf çıkardı özel servis ben yaptırmamıştım. bildiğim kadarıyla Türkiyeye gelen deri koltuklu astra g lerde bu olay mevcut..

hocam airbagler ön tamponlarla alakalı değilmi
koltuğun altındaki kablolar airbag soketine bağlı. buradanda emniyet kemeri fişlerine bağlanır. bu kablolarla oynamak sıkıntı yaratabilir. airbag arıza lambasını yakar. bazı araçlarda bırakın kablolarla oynamayı koltuğu ileri geri hareket ettirseniz dahi airbag arıza lambasını yakıyor.

Geri