internetten lastik alınırmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan libidox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

libidox

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar.işim nedeniyle anadolunun küçük bi ilçesinde çalışmaktayım.2004 astra njoy sahibiyim.aracıma kışlık lastik almak istiyorum ancak internetten araştırdığımda buradaki lastik bayileri ile arasında çok büyük farklar olduğunu gördüm.
sizden öğrenmek istediğim internetten lastik alan arkadaşlar varmı.tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.eğer site ismi vermek forum kurallarına aykırı ise p.m. atabilirsiniz.ayrıca almayı düşündüğüm kışlık lastik michelin alpin a3 bu konudada tavsiyelerinizi bekliyorum.yardımlarınız için şimdiden tşk edeerim

evet arkadaslar aynı seyi bende düşünüyorum... daha önceden böyle bi alışveriş yapan varsa yardımcı olsun lütfen... ne kadar güvenilir sizce???

Her zaman görerek almak daha mantıklı ama anlattığınız kadarı ile imkanınız kısıtlı. Kargo/masraf parası gideceğiniz en yakın merkeze yakacağınız yakıttan fazla ise gidip kendiniz alın derim. Not: Lastik alırken de DOD numarasına dikkat edin.

hiç lastik almadım ama far, çamurluk plastiği, radyatör, devirdaim su pompası gibi pek çok şey aldım.. vanda radyatör için 290 YTL istediler ben parcatreninde 130a aldım. su pompasına 130 istediler ben 42ye aldım.. fara 65-90 YTL dediler ben 52ye aldım.. kargo parası falan hiç rahatsız etmedi yani :)

Ama yakınlarınızda büyük şehir varsa görerek almak en makulü.. çünkü lastik gibi ürünlerin değişim,kontrol,balans ayarı gibi pek çok ekstrası var.

hiç lastik almadım ama far, çamurluk plastiği, radyatör, devirdaim su pompası gibi pek çok şey aldım.. Vanda radyatör için 290 ytl istediler ben parcatreninde 130a aldım. Su pompasına 130 istediler ben 42ye aldım.. Fara 65-90 ytl dediler ben 52ye aldım.. Kargo parası falan hiç rahatsız etmedi yani :)

ama yakınlarınızda büyük şehir varsa görerek almak en makulü.. çünkü lastik gibi ürünlerin değişim,kontrol,balans ayarı gibi pek çok ekstrası var.

+1907

lastiği görerek almakta fyda var
hem kargosu taktırması falan pahalıya gelir
bayiden alsan sökme takma parası vermezsin bi aksilik olduğunda götürür gösterirsin
birçok alışverişimi internetten yapıyorum özelleikle elektronik eşya ama lastikler büyük ve ağır malzemeler olduğundan iadesigeri göndermesi dıkıntı olur kanatindeyim

bende çok araştırdım ama esnaflarda daha ucuz. benim komşum lastikçi ondan aldım daha ucuza. kargo ücretinden ziyade taktırmak için lastikiye para veriyorsunuz birde (istanbul dışında oturuyorsanız)

Her zaman görerek almak daha mantıklı ama anlattığınız kadarı ile imkanınız kısıtlı. Kargo/masraf parası gideceğiniz en yakın merkeze yakacağınız yakıttan fazla ise gidip kendiniz alın derim. Not: Lastik alırken de DOD numarasına dikkat edin.

dod numarasından kastınız latik ebatlarımı (195x65x15 gibimi)
ayrıce dediğiniz gibi imkanları kısıtlı olan bi şehrin ilçesindeyim.almayı düşündüğüm michelin alpin a3 lastik fiyatları internet ile burada ki lastikçiler arasındaki fiyat farkı 40-50 arası bende ne yapacağımı şaşırdım bu dudrmda.50 ytl den 4x50=200 ytl ediyo

www.lastix.com
Kesinlikle sağlam bi site ve kargo ücretsiz. Bi bak derim, fiyatlar ve taksit seçenekleri fena değil.

kargo ücretsizse neden olmasın.. 20 ytl takma, 10-15 de balans ayarı tutar.. lastikçide görüp beğendiğiniz bir ürünü, daha az bedel mukabili internetten almak makul olabilir.

Geri