İnternetten bulduğum ampul sizce nasıl?

09SLYMN89

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar internetten ''BlueVision Plasma H7 100 W 4 Mevsim Far Ampül'' buldum.Fiyatıda 12 lira gibi bişi.
Bunun 100 W olması kablolarına zarar verme yada aküyü hızlı bitirme gibi bi sorun yapar mı?
(ucuz olduğu için hemen patlar diyorsanız sorun deil,sadece beyazın nasıl bir tad verdiğini merak ediyorum)

hevesini kırmayımda hiç bir işe yaramaz kör gibi gezersin.

ne kadar beyazz o kadar kör ışık.

beyaz + ışık istiyorsan osram night vision.

beyazlık istiyosan phlilps diamond vision.

tabiki bunlar xenon ampulun ynaında hikaye.

ayrıca konuyu yanlıs yer açmıssınız :(

normali 55 watt takacağın ampul nerdeyse 2 katı güç çekecek duyun dibini eritir ve sigorta tablasına zarar verir mtech var mesela çifti 30 lira

osram night breaker al yoluna bak.. performans ampülüdür. ve birazda beyazlık verir..

Sarıdan Şaşmam Hocam :D

Çok beyazın çok aydınlık olduğunu sanardım,ama deilmiş demek.O zaman bu şartlarda en iyisi osram galiba,yada eskilerle takılmak :D:D
Yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim,İyi çalışmalar...

röle bağlamadan kullanırsanız bir süre sonra far anahtarına ve tesisata zarar verecektir ama bir kaç gün deneme maksatlı kullanılabilir....

röle bağlamadan kullanırsanız bir süre sonra far anahtarına ve tesisata zarar verecektir ama bir kaç gün deneme maksatlı kullanılabilir....
hıc deneme maksatlı bıle kullanma tesısatına zarar verecek 55 watlık gıbı performanslı yanmaz hatta daha kotu performans verır tesısatın 55wata uyumlu 100 watlık tesısat yaptırman lazım kablolar ve roleler degişime ugraması lazım bununla ugrasacgına xzenon al bence ;)
60 lira
http://www.sahibinden.com/xzenon_uygun_fiyata_h7-19WQQaXQQ17662624WQQpXQQdisplayitem

beyaz dedikleri saçmalık yolu göremiyosunuz bide %30 görüş artışı var diyo hepsi yalan

mteck ve osram phılıps kullandım yagmurlu yolda hayal kırıklıgı ugradım aldanmayın o paralara vermeyın bence ;)

Geri