>> İmobilayzır Kontak Kilidi Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Buraya......>>>>

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MOKIA

Başkan
Bilgi Girilmemiş
>> İmobilayzır Kontak Kilidi Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlar Buraya......>>>>

SLM Arkadaşlar.
Ben aracı 2nci el aldım Araçta alarm var kapatınca camlar filanda otomatik kapanyor.
Aracın orjinal anahtarı yok. Anahtar alarm anahtarlığına monte edilmiş.

Ama bu gün farkettimki imobilayzır alarmın anahtarlığına yazılmamış imobilayzır devre dışı brakılmış.

Araçta imobilayzır devresi nerede kodunu okutup nasıl tekrar devreye sokabiliriz.

Bu konuyla ilgili bilgisi olan tüm arkadaşlar bi yardımcı olabilirmi.

immo iptal edılgıne emınmısın? alarmın kumandasının ıcıne monte edılmıstır çipi

İptal bu gün anahtarcıya ugradım yedek anahtar çıkarayım diye.
oda açtı baktı çip yok iptal edilmiş.
Neyse şimdilik sadece benim ve anahtarcının haberi var Hırsızlar Duymasın:)

oo sakat ıss onu hallettır bence benımde alarm bozuldu onu ankısa zamanda yarın yaptırcam

Ya ne akla hizmet imo yu devre dışı brakıp üstüne Orjinal anahtarı söküp alarmın anahratlığna monte ediyorsun anlamış değilim.

Elemana dedim yedek anahtar varmı.. Var abi evde dedi o an bulamadı. sonra aldım getirdigi alarmın yedegi.

Su imo hakkında bilgi verirseniz hiç ugraşmadım. devresi nerede. devreden kodu okunup yeniden çip e mi yazılacak. Ben çipe okuyup yazabilrim kullanılan çipin serisi ne.? En azından nerde IMO yu bir devreye alayım çalışıyomu bi kontrol edeyim. Çalışıyosa iş alarma uygulamaya kalsın..

Son düzenleme:
ewet ya almanlardan daha ıyı bılıyomus ılk sahıbı ımbolezer ıptal edıyor anlamıyorum ben sımdı yaptırmak baya ıs ugrasmak lazım:)

abi immobilezer kontak anahtarının oralarında biyerdedir .. senin okutman için orjinal anahtar çipi ve cihaz lazım da o çip olmadna araban nasıl çalışyor... alarmın içindedir o o zaman yani çip.. yoksa araba çalışmaz... önce tanıtman gerek immoyu cihazla... ya tech2 ile yada tıs 2000 mi ne öle programla ...saygılar...

kontagın cevresine bakınız
cipi genellikle oralara yapıştırıyorlar bu biiiiiiiirr
2. immonun beyni takonun arkasındadır siz görsenizde bişeyyapamzsınız bu ikiiiiii
eger chipi bulamasanız götürün bir anahtarcıya(saglam bir yere) cihaza baglayıp yüklesin yeni şifrenizi+immonuzu;)

samet usta Tako dediğin ne.? kontagın çevresinde cip nasıl bişi etiket gibi mi oluyor.
Bu beynin siğortası filan varmı. Ben öncelikle devreye alıp çalışıp çalışmadığını denemek istiyorum. Devreye aldığımda imo olmadığı için kontagın basmaması lazım.
araçtaki imo çalışıyosa gerisi kolay.

yaa kolay
tako-gösterge paneli demektir

chip dedigimiz şey siyah 3mm'e 7 mm büyükliğinde ufak bir parcadır

öyle calıstıgını deneyemezsiniz
iptal etmemişlerdir
anahtarın teki kaybolmuştu yedek yaptırmak yerine chip kontagı oraya yapıştırmışlardır immoyu hep görüyordur beyin yanii
direksiyon altındaki plastigi sökün bakın görürseniz sökün uzaga koyun calısırsa okeydir olay
eger chip yoksa anahtarcı beyinden kablo kesmişlerdir yada iptal etmişlerdir o da sizi aşar

Geri