immobilezer hakkında bilgi lütfen

mtalipyilmaz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2000 model vectra 1,6 glx im var immobilezer ve çalınmaya karşı motor blokaj hakkında tam bilgim yok, alarm taktırmama gerek varmı acaba, yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler....

arkadasım ben aracımma son aylarda alarm taktırdım.taktıdıgım anahtarcı ne gerek var abi bu arabayı zaten kimse çalamaz immobilizer var dedi. ama adamlar x5 leri mercedesleri çalıyor. hadi çalmadanda ziyada ben otoparkımda çıkan arabalarınan yanlıslıkla bir birine vurup çıktıklarınını gördüm.hiç olmazsa öyle bi olay anında penceremden dışarı bakıyorum arabım alarmı neden calısyor diye.

arkadasım ben aracımma son aylarda alarm taktırdım.taktıdıgım anahtarcı ne gerek var abi bu arabayı zaten kimse çalamaz immobilizer var dedi. ama adamlar x5 leri mercedesleri çalıyor. hadi çalmadanda ziyada ben otoparkımda çıkan arabalarınan yanlıslıkla bir birine vurup çıktıklarınını gördüm.hiç olmazsa öyle bi olay anında penceremden dışarı bakıyorum arabım alarmı neden calısyor diye.

alarm taktırmakta fayda var yinede doğru. çalınmayı bırakın aracınıza otoparkta biri dokununca belki vuran şahsı yakalama şansınız olabilir. vurup kaçan çok unutmaz adamlar var türkiye'de

Geri