Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 gün önce ben de 2013 model Opel Astra Sedan 1.6 115 HP Business MT modeliyle opelciler kervanına katıldım. Araçla henüz sadece 124 km yol katettim fakat ilk etapta dikkatimi çeken birşey oldu ve daha önce sıfır araç tecrübem olmadığı için hemen paranoya yapıp servise gitmek istemedim... Bana mı öyle geliyor yoksa aracın gaz tepkisi ve hızlanması 1,2 ve 3. viteslerle çok mu zayıf... ya da motorun açılmasını mı beklemek lazım... Lütfen acemiliğime verin dediğim gibi ilk defa sıfır araç kullanıyorum o yüzden biraz evham yaptım... Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler... Kazasız belasız opelli sürüşler 
Güncelleme : Ben böyle şansın
daha iki haftalık aracım kapının önünde park halindeyken belediye temizlik aracı manevra yaparken arka tampona vurmuş arka tampon sol taraftan açılmış dışarı dogru çıkmış tutanak falan tuttuk yarın trafik şubeden raporu alıp servise yaptırmaya götürücem de merak ettiğim bişey var tampon değişilecek büyük ihitmalle daha önce tamponunu değiştirmek zorunda kalan arkadaş var mı ? Görüntü olsun ne bileyim bir tuhaflık oluyor mu ? Moralim çok bozuldu aracı satmayı bile düşünüyorum açıkçası ...

Güncelleme : Ben böyle şansın