Arkadaşlar, 2009 model aracımla bu gün çocukları okula götürürken, yanan kırmızı ışıkta durdum. Az sonra acı bir fren sesi duyduk, arkaya baktık. Bir de ne görelim, toros bir araç fren yaparak üstümüze geliyor. Yaklaşık 25 metre fren yaptıktan sonra, geldi arkadan bize vurdu. Bir metre daha mesafe olsa vurmadan durabilirdi. Ancak vurdu. (Vuran kişi komşu şehirden babasını kalp rahatsızlığı için hastaneye getiriyormuş). Arka tamponda hafif bir eziklik ile birlikte, bagaj kapağında hafif eğilme olmuş. Aracımın kaskosu var. Tutanakları tutup, hemen aynı zamanda kaskomun olduğu yetkili servise gittik. Vuran kişinin trafik sigortası hasarı karşılayacakmış. Aracı servise teslim ettim.
Şimdi buraya kadar yapılan işlemlerde bir eksiğim var mıdır? Yetkili servis, değişimi gereken parça olursa değiştireceklerini, ancak bunun için otoking'te parçaların tamir edilemez olduğunun belirtilmesi gerektiğini söyledi. Bana öneri ve tavsiyeleriniz neler olabilir?
Şimdi buraya kadar yapılan işlemlerde bir eksiğim var mıdır? Yetkili servis, değişimi gereken parça olursa değiştireceklerini, ancak bunun için otoking'te parçaların tamir edilemez olduğunun belirtilmesi gerektiğini söyledi. Bana öneri ve tavsiyeleriniz neler olabilir?