İki Eli İki Ayağı İle Araç Sürmekten Bir Haber Olanlara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İki eli iki ayağı olmasına karşın araç sürmekten bir haber olanlara kapak olsun... dikkat her seferinde emniyet kemerini bağlamakta....

Süper ya, tebrik ediyorum. Hani biz çok mükmmel kullanıyoruz demiyorum ama bayan azmetmiş. Darısı içimizdeki engellilere...

Bence hoş değil!

Araba kullanmak çok yönlü bir mesele. İki kol olmadan araba sürülemez. Çeşitli özel donanımlar olsa da oldukça tehlikeli görünüyor.

Video birtakım mesajlar vermek için çekildiyse, amenna... Fakat engelli vatandaş sürekli olarak bu şekilde araç kullanıyorsa orada dur demek lazım gelir.

Bence hoş değil!

Araba kullanmak çok yönlü bir mesele. İki kol olmadan araba sürülemez. Çeşitli özel donanımlar olsa da oldukça tehlikeli görünüyor.

Video birtakım mesajlar vermek için çekildiyse, amenna... Fakat engelli vatandaş sürekli olarak bu şekilde araç kullanıyorsa orada dur demek lazım gelir.

Eli ayağı olup da mal gibi araba kullananlar ne olacak? Birde bu video hakkında şunu söylemek isterim bu kişi gerçekten araç kullanıyor yani sadece video çekilmesi için olmamış.. aracın dikiz aynasında engelli işareti var... buda demek ki bu kişi sürekli olarak araç kullanıyor...

Eli ayağı olup da mal gibi araba kullananlar ne olacak? Birde bu video hakkında şunu söylemek isterim bu kişi gerçekten araç kullanıyor yani sadece video çekilmesi için olmamış.. aracın dikiz aynasında engelli işareti var... buda demek ki bu kişi sürekli olarak araç kullanıyor...

Belirttim zaten, mesaj vermek içinse eyvallah diye...

Fakat gerçek bir sürücü olduğunu sanmıyorum. Daha doğrusu hiçbir ülkenin bu tip bir engelliye sürücü belgesi vereceğini sanmıyorum. Kişi ne kadar yetenekli olursa olsun bu biçimde araç kullanmak tehlikeli olacaktır. Videodaki kişinin sürekli olarak araç kullandığını, hele ki yasal bir biçimde araç kullandığını hiç sanmıyorum.

Engellilerin araç kullanmaları ile ilgili bir sıkıntım yok. Gerekli donanımlar var ise tamamdır. Bir çoğu, birçoğumuzdan daha düzgün araç kullanıyordur. Fakat bu videodaki çok uç bir durum!

Bu videoda olan kişi gerçek çünkü videonun uzun hali bu... ve bu kişinin sadece iki kolu değil sağ bacağıda yok ;)

http://www.youtube.com/watch?v=Em-GpX4t3x0

Kullanıcının ehliyeti var mı?

Yalız şu var resimde olduğu gibi dikiz aynasında engelli işareti var buda engelli aracının yasal olduğunu göstermekte... demek ki bu arkadaşımız bu aracı yasal olarak kullanıyor...

attachment.php

Ekli dosyalar

• ENG.webp
    ENG.webp
    11.7 KB · Görüntüleme: 22
Geri