Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşım boşver sütü falan sağlıklı değil onlar git bitane aktara al badem yağı onla sil ben her zaman onla siliyorum kesinlikle sütten daha iyi fakat elle tutulan bölgelere(kapı kolları&direksyon) sürme elini yağ yapıyor olabildiğince az sür..
SAkın süt falan kullanma benim gibi başını duvardan duvara vurursun cünkü bir müddet sonra torpidonda katman oluşturuyo ve ben cıkaramadım hala hic iyi bi görüntü olmuyor. . .
kalitesiz ürün kullanırsan pişman olursun.. nigrin'in ürünlerini kullanıyorum ben. artı torpidoya süt kullanmadan önce muhakkak nemli bezle iyice temizle.
arkadaşım boşver sütü falan sağlıklı değil onlar git bitane aktara al badem yağı onla sil ben her zaman onla siliyorum kesinlikle sütten daha iyi fakat elle tutulan bölgelere(kapı kolları&direksyon) sürme elini yağ yapıyor olabildiğince az sür..
+1
renksiz kokusuz vazelinler var eczanelerde onlar da catlamasını engeller besler bazı kalitesiz parlatıcı urunler torpidonun catlamasına sebep olabiliyor...