Ibret Ve Ender Bir Fotograf Mehmet-mehmetcik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgsi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Her ne kadar bize armağan ettikleri değerleri koruyamasakta...Mekanları Cennet olsun... Onlar görevlerini akıl almaz destanlarla tamamladılar.:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Daha çocuk yaşlarında bu ülke için canlarını vermiş aziz şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet rekafatçileri melekler olsun ... :good: :alkis: :cry:
Evet onların sayesinde ..:good:

Mekanları cennet olsun,çok yiğidimiz var bizim,biz ölmeğe varız bu Vatan için...

allah mekanlarını cennet eylesin

Ruhları şad mekanları cennet olsun ne kadar dua etsek az bu aziz insanlar için

biz onların sayesinde bugünleri gördük hepsinin ruhları şad olsun mekanları cennet olsun,onların canları kanları pahasına kurtardıkları bu vatan topraklarının karış karış yabancılara peşkeş çekilip satılması kadar asabımı bozan birşey yok,bir an önce buna son verilmeli ne pahasına olursa olsun satılan topraklarda geri alınmalı yoksa bizden sonraki nesiller kendi vatanlarında yabancı muamelesi görecekler,biz de bizden sonrakilere böyle bir miras bırakmış olacağız,herşeyi babalar gibi satan ve göğsünü gere gere bununla övünen devlet yetkilileride bu gaflet uykusundan uyanır ve bu aymazlıktan umarım biran önce vazgeçerler...

tüm şehitlerimizin ruhları şadolsun.

biz onların sayesinde bugünleri gördük hepsinin ruhları şad olsun mekanları cennet olsun,onların canları kanları pahasına kurtardıkları bu vatan topraklarının karış karış yabancılara peşkeş çekilip satılması kadar asabımı bozan birşey yok,bir an önce buna son verilmeli ne pahasına olursa olsun satılan topraklarda geri alınmalı yoksa bizden sonraki nesiller kendi vatanlarında yabancı muamelesi görecekler,biz de bizden sonrakilere böyle bir miras bırakmış olacağız,herşeyi babalar gibi satan ve göğsünü gere gere bununla övünen devlet yetkilileride bu gaflet uykusundan uyanır ve bu aymazlıktan umarım biran önce vazgeçerler...

savaşı bizler kazandık çok acı bi bedelle,genç,ihtiyar,kadın yüzbinlerce şehit verdik:cry: ama şimdi kendi ellerimizle peşkeh çekiyoruz resmen adım adım parselliyorlar Türkiyeyi,herkes bilir en güzel turistik yerlerimizin halini ,inanın bu sene didimde kendimi avrupada sandım türklere hitaben hiç bir yer yok zaten Türk olduğunu anlayınca ilgilenmiyorlar bile, neyseki kaldığımız otel iyiydi sadece 2 aile Türk'tük:cry: heryer yabancılara hitap ediyor yazık ya kendi ülkemizde yabancı olduk:cry: ab girme sevdasına ellerinden ne gelirse yapıyorlar yazık bu ülkenin bunca dökülen ŞEHİT kanlarına.!!!!!....
BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAAD OLSUN...FATİHA....

bu vatanı satıp ihanet edenler iii baksın hiç bir şeyimiz olmasada biz ebedi TÜRK üz damat ferit torunu değil şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum ruhunuz şad olsun

Geri