Hyundaı Starex Hakkında bilgisi olanlarr ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

34BCT70

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2003 model koltuklu ve camlı 107.000 km de bi starex var komsuda.Arabayı bugün gördüm baya temiz duruyo,Takaslayalım dedi piyasasına göre uyguna almışlar uyguna satıyolar..Bizede takas teklif edince arabayı aldıktan sonra 1500 2000 lira kadar karımız oluyo.Ne dersiniz sizce alınırmı? Kmde 370 yakıyomuş o problem değil,Ancak özellikle şu sıkıntısı vardır şu problemi açar dediğiniz bişey varmı? Daha önce kullanan veya bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.Hoşumuza giderse belki binerizde duruma göre o yüzden sormak istedim.. Birde bunların gidişi nasıldır? :D:D

Piyasasına baktım km ve modele göre 11500 12000 e çok rahat satılır.Onlar 10700"e almışlar tanıdıklarından..

Berkay starex hakkında daha once acılmıs bır konu var

370 demıssın ama daha fazla yakacagını cok ıyı bılıyorum yol tutusu konforu hızlanması guzel ama cok yakıyor

Berkay starex hakkında daha once acılmıs bır konu var

370 demıssın ama daha fazla yakacagını cok ıyı bılıyorum yol tutusu konforu hızlanması guzel ama cok yakıyor
Pardon abi konuya dikkat etmedim:(Yarın bakılacağı için açtım konuyu..
Valla komsumuz memur maaşıyla geçinen bir adam..370 Yakıyo arabaya binemiyoruz dedi,Bizim arabayıda geçen sene almak istemişti.Bakalım yarın bakılcak eğer dediği gibi masrafsızsa 1.5 2 milyar karımız olmuş olur.

starex arkadaşımda var vip 2004 bnm dediğim. bi transporter vitoya rakip olamaz çok fazla yakıyo ayrıca 3. kere motor indirdi genel olarak nasıl dersen eğer ailevi isteklere göre binilebilir bi araba arkası biraz fazla sarsıyo fakat.performans olarak 140-150 ye kadar çıkıo zorlarsan eğer 170-180 yapabilecek bi araç.bnm izlenimlerim bunlar...

usta o kadar paraya satılsa sana ucuza nıe satsın kı? kı o arac bulent abımızın dedıgı gıbı 370 den cok cok yakıyor benım arkadasımda vardı yakıtı yuzunden sattı aracı... modelı eskı ılk cıkanlardan sayılabılır onlar benım bıldıgım onlarda ufak tefek arızalar cok oluyor.. bıde kaclık bu arac?? 2500 motor var uzerınde sv mı sw mı hangı modelı??

starex arkadaşımda var vip 2004 bnm dediğim. bi transporter vitoya rakip olamaz çok fazla yakıyo ayrıca 3. kere motor indirdi genel olarak nasıl dersen eğer ailevi isteklere göre binilebilir bi araba arkası biraz fazla sarsıyo fakat.performans olarak 140-150 ye kadar çıkıo zorlarsan eğer 170-180 yapabilecek bi araç.bnm izlenimlerim bunlar...
Abi çok yakıyo dedi herkes ama 450 500 falanmı yakıyo km de ? 400 e kadar neyse denirde fazlası aşar :D Şuanki 1.6 arabamız 300 330 arası yaktığı için 40 kuruşa kadar yakıt normal bana göre.Sonuçta münibüs ve 2.5..

valla 400den aşağı yakacağını söylesem yalan olur:)

usta o kadar paraya satılsa sana ucuza nıe satsın kı? kı o arac bulent abımızın dedıgı gıbı 370 den cok cok yakıyor benım arkadasımda vardı yakıtı yuzunden sattı aracı... modelı eskı ılk cıkanlardan sayılabılır onlar benım bıldıgım onlarda ufak tefek arızalar cok oluyor.. bıde kaclık bu arac?? 2500 motor var uzerınde sv mı sw mı hangı modelı??
Abi adam ucuza aldığı için ucuza satıyor.Diceksinki adam alıp 12 ye satmayı bilmiyomu..Ancak adam hmen elden çıkartmak istiyo çünkü kullanamıyor arabayı.Tanıdığından almış 10700 ü 10750 yemi ne..Bizim arabanın aşağı yukarı piyasası 10.000 10.500. Adamın bu işten zararı olmuyor yani.Hangi modeli oldugunu bilmiyorum ama 105 lik tahminen..

Arkadaşta vardı yanlaya yanlaya geziyordu :D arkadan itişli bunlar :D

Geri