hoş geldin c'mon:0)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UCUR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UCUR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar cmonuma dün kavuştum en sonunda.baba yadigarı astramı verdim cmonu aldım.manevi değeri olduğu için çok üzüldüm astrayı verdiğim için ama cmon güzelliğiyle teselli etti beni iykide almışım.herkese tavsiye ederim.Allah olmayanlarada versin inşallah.

şimdiden hayırlı ugurlu olsun Allah kazadan beladan korusun.

allah kaza bela vermesin hayırlı olsun.astrayı vermeye giderken ne hissettin.korku endişe üzüntü hepsi vardı dimi abna öyle olmuştu arabayı sağsalim teslim ediyimde kaza yapmadan usul usul gitmeler faln ayrılık hüznü yeni araba sevinci hepsi bir arada :)

güle güle kullan arkadaşım. astra için üzüldüm.

Hayat böyle işte,sevinç ve hüzün iç içe...
Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin kardeşim...

allah kaza bela wermesin desene sende C'moncu oldun:)

iyi günlerde kullanın. Allah kaza bela vermesin

bir c'mon cu daha oldu

Allah kaza bela vermesın gule gule kullan..Eski arabadan ayrılmak gercekten cok zor bende yolda gordugumde arkasından bakıp kalıyorum eskı arabamın sankı daha bı guzel gozukuyo gozune ınsanın..

arkadaslarım hepınıze cok tesekkur ederım.Allah hepimize kazasız belasız ve cezasız kullanmayı nasip etsin.gerçekten astra için çok üzüldüm dediğiniz gibi ayrılması zor oldu neyse satılana kadar görebilecem en azından yolumun üstünde eve yakın.inşallah değerini bilen biri alırda hurdaya çıkana kadar kullanır.

Geri