arkadaslar daha oncede konu acmistim hoparlorunden ''buv buv'' diye patlak hoparlor gibi ses geliyodu ve cizirti var diye (on solda cok hissedilir sagda daha az) dolmabahcedeki OPEL GERCEK BAYİNE GOTURDUM neyse hoparloru degistirdiler servisten ciktim stadin oraya geldim o sesler dahada artmis sora bi baktim sol kapi acma icinin kapagi yok takmamislar sora bakarken yerde ayagimin altinda buldum neyse dedim,,dahasi bide ne goruyum kapi acma yerinin ustundeki plastige bildigin tornavidayla girişmis mahvetmisler (bu arada araba daha 15 gunluk ve 800 km de) döndum zaten hemen mesai bitmisti benle ilgilenen servis danismani ordaydi gosterdim bu ne ya dedim bunu sanayideki cirak yapmaz bu nasil işcilik falan filan tamam yarin gelin hallederiz haklisiniz dedi ,, ertesi gun servise tekrar gittim kapi ici tek parcaymis simdi almanyadan parca bekliyoruz degismesi icin!!bi de yapan usta geldi beni kandiracak sanki biz ordan acmiyoz kapiyi cart curt iddaa ediyo benim sucum yok diye,, dedim o plastik tek parca asagiyi acarken kapi kolunun orayi yani bu parcada cikiyo!!diyecegim o ki OPEL GERCEK SERVİSİNDEN UZAK DURUN