Hondayı Nasıl Bilirsiniz

Driftmachine

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Honda ve Opel arasındaki farklar sevdiklerinizi sevmediklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

biri japon biri alman :D
şaka bir yana hondanın motoru çok sağlam opelinde kasası ve işçiliği daha iyi

99'da Civic kullanıyordum, motor sesi hala kulaklarımda.Çok severdim o kasasını. :( Japon otomobilleri motor konusunda gerçekten başarılı.Donanım olarak gerideydiler ama yetiştiler, kaporta ve yolcu güvenliği konusunda hala Alman'lar daha iyi

99'da Civic kullanıyordum, motor sesi hala kulaklarımda.Çok severdim o kasasını. :( Japon otomobilleri motor konusunda gerçekten başarılı.Donanım olarak gerideydiler ama yetiştiler, kaporta ve yolcu güvenliği konusunda hala Alman'lar daha iyi

evet yol sesini hala çözmüş değiller kasa kalitesi olarakta almanlar kadar olmasada iyi durumda. Ama yüksek devir çevirmesi ve sağlanmığı ile çok başarılı

Honda güzel araba özellikle motor acısında modifeyeyi cok yatkın...

Tek sevmediğim yanı ise...

HONDAcılar...
cok gaz geliyorlar makastı kapışmaydı özellikle trafikte.Bana göre çakal kasa 3.25 kullanan ve hondacılar aynı kafadalar...

cıvık hb 2007 çok güzel. Ve Accorduda severim. Ama Opel başka...

inanılmaz motorlar yapıyorlar fakat o 110 120 beygirleri kağıt üzerinde görüp heycanlanmaya fazla gerek yok çünkü ancak çok yüksek devirli kullanıldığında kendini belli ediyor. standart 100bg vw ve opel motorları ile arasında nerdeyse fark yok.

Bence de motor olarak honda gerçekten çok iyi. Kaporta ve dış mühendislikte ise opel harika. Mesela bikeresinde Honda City ye arkadan çok hafif dokundum benim corsayla. İçimden dedim iyi bari çok az değdi sadece çizik vardır. Bir indim aşağı City nin arka tampon baya yamulmuş ve sağ tarafından çıkmak üzere, benim corsa da çizik bile yok. Tam tamponun siyah bölümüne denk geldi benim ve hiçbir çizik bile olmadı. Adam uyuz oldu gitti arka tampon. Sonra verdim parasını anlaştık.
Ben hondayı daha sağlam sanırdım ama benim minicik corsa patlattı tamponu.
Son yaptıkları civic hibrit gerçekten uzay aracı gibi görünüyo güzel olmuş bence. Çok feci pahalı. Valla ben öğrenci olduğum için honda bana çok en iyisi opel benim için. :D

Ben mi yanlış biliyorum bir tartışalım.Her ne kadar Acura RSX, Accord Type R, Civic Type-R gibi cadde tipi performans arabaları olsa da Supra Turbo, Skyline GTR hatta daha mütevazi, davranırsak Impreza Turbo, Evo tarzı üst düzey bir performans arabası olmadı Honda'nın.S2000 diyeceksiniz ama bence o da bu düzeyde değil.Bu arada Honda'nın Turbo bir arabası var mı?Adamlar sanıyorum atmosferik konusunda uzmanlaşmışlar sadece, hem de baya iyi uzmanlaşmışlar.Tamam, F1 da bir vitrin ama caddelerde kullandığımız arabaların esas aynası WRC'dir.Burada Toyota'yı yıllarca Celica Turbo ile izledik, Mitsubishi ve Subaru ise hala var ama ben Honda'yı hiç hatırlamıyorum.Bu yüzden her ne kadar sevsem de Honda benim için daima bir seviye alttadır.Bu kadar populer olması belki de daha rahat sahip olunup daha rahat ve ucuza modifiye edilebildiğindendir.

Geri