araba ıyıdır. guzel yurur. sınıfının 1.6 larına nal toplatır. genel anlamda konforludur. bagaj hacmı buyuktur. aynaların kullanımı rahattır. on takımı bıraz zayıftır. ruzgar sesını sınıfın arabalarından bıraz fazla alır. ruzgar etkısıne de fazlaca maruz kalır. 1100 kg kocaman araba olunca oyle oluyor. 5 yıldır kullanıyorum. yakıtı eger otomatık dusunuyorsanız sehır ıcı 9.5 litredir. şehir dışı 7 cıvarı. frenlerı eger lastıkler ıyıyse zıpkın gıbıdır. kullanımı oldukça rahat. arabamı sevıyorum.
ayrıca araba sunroof lu ıse araç Es modelidir. alaşım jantları, ısıtmalı aynaları , cd-kaset entegreli teybi, 2006 model ise sis farı vardır. kapaklı on konsol bardaklıkları vardır. acayıp kullanışlıdır. eşınıze alırsınız , sız kullanırsınız. oyle bır araba . tek derdi on takım yada dıreksıyon kutusu mu oluyor neyse o çok zayıf. darbe emiş gucu az yani. hız düşürücü braketlerden geçerken lakırt diye ses yapar. ben bunun onune geçmek ıcın gazlı amortisor almayı dusunuyorum iki aracıma da... zaten 5 yıl oldu amortisorlerı yenılemeyı dusunuyorum. gazlı ıle yenılerım.