Honda civic vtec alinirmi (yardim)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gökay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARKADAŞLAR EŞİME ARABA ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM.BU GÜN BİR ARKADAŞIMIN VASITASI İLE 2006 HONDA CİVİC VTEC BULDUM.ARABA DAHA 16.000 KM DE,ORJİNAL, AYRICA SUNROUF VAR.24.000 E BIRAKTI NE DERSİNİZ HONDALAR HAKKINDA FAZLA BİLGİM YOK.ARTILARI EKSİLERİ NEDİR.
hondacivicvtr2jg.jpg
Jbw87523.jpg
6220898_1.jpg

Son düzenleme:
Abi Melih'te konuya bakıyor zaten Ben tavsiye ederim ayrıca 2006 model daha 16.000'de sorunsuz orjinal arabayı 24.000tl'ye bırakıyorsa kesinlikle kaçırma derim. 24'e alıp 26 civarı satıp 2 milyar kar bile elde edebilirsin.

araba ıyıdır. guzel yurur. sınıfının 1.6 larına nal toplatır. genel anlamda konforludur. bagaj hacmı buyuktur. aynaların kullanımı rahattır. on takımı bıraz zayıftır. ruzgar sesını sınıfın arabalarından bıraz fazla alır. ruzgar etkısıne de fazlaca maruz kalır. 1100 kg kocaman araba olunca oyle oluyor. 5 yıldır kullanıyorum. yakıtı eger otomatık dusunuyorsanız sehır ıcı 9.5 litredir. şehir dışı 7 cıvarı. frenlerı eger lastıkler ıyıyse zıpkın gıbıdır. kullanımı oldukça rahat. arabamı sevıyorum.

ayrıca araba sunroof lu ıse araç Es modelidir. alaşım jantları, ısıtmalı aynaları , cd-kaset entegreli teybi, 2006 model ise sis farı vardır. kapaklı on konsol bardaklıkları vardır. acayıp kullanışlıdır. eşınıze alırsınız , sız kullanırsınız. oyle bır araba . tek derdi on takım yada dıreksıyon kutusu mu oluyor neyse o çok zayıf. darbe emiş gucu az yani. hız düşürücü braketlerden geçerken lakırt diye ses yapar. ben bunun onune geçmek ıcın gazlı amortisor almayı dusunuyorum iki aracıma da... zaten 5 yıl oldu amortisorlerı yenılemeyı dusunuyorum. gazlı ıle yenılerım.

Son düzenleme:
Alınır gzl araç bu kasası

araba ıyıdır. guzel yurur. sınıfının 1.6 larına nal toplatır. genel anlamda konforludur. bagaj hacmı buyuktur. aynaların kullanımı rahattır. on takımı bıraz zayıftır. ruzgar sesını sınıfın arabalarından bıraz fazla alır. ruzgar etkısıne de fazlaca maruz kalır. 1100 kg kocaman araba olunca oyle oluyor. 5 yıldır kullanıyorum. yakıtı eger otomatık dusunuyorsanız sehır ıcı 9.5 litredir. şehir dışı 7 cıvarı. frenlerı eger lastıkler ıyıyse zıpkın gıbıdır. kullanımı oldukça rahat. arabamı sevıyorum.

Aynen arabamı seviyorum. :D Tavsiyede ediyorum.

Araç manuel

alınmazmııı bee abiiiiiiiii:D:D

Dediğim gibi abi araçta herhangi vuruk.boya vs sorunu yoksa o fiyata mükemmel. Ben 3 ay önceke kadar satıyorudm bizim arabayı 30.000Tl etiket koydum 29 veren vardı. Bizim araçta 30.000km'de 2005 model orjinal.

Öncelikle araç temiz ve km si bu kadar düşükse bence güzel seçim olur. eğer eşiniz kullancaksa oldukça rahat kullanacaktır.

öncelikle araç temiz ve km si bu kadar düşükse bence güzel seçim olur. Eğer eşiniz kullancaksa oldukça rahat kullanacaktır.

evet bende küçük hacimli araç istemiyorum.çocuk falan var işe gelip gierken rahat etsin.bakalim bi aksilik çikmazsa alma niyetim var.aracin değişeni boyanani yok.servisde de problem çikmazsa alirim.renk bej...

Geri