Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya futbol denen illeti ve buna gonul verenleri bir turlu anlamiyorum. Hobi desen hobi degil , spor desen spor degil (izleyenler icin) , nerde bir futbol muhabbeti donse kavga gurultu eksik olmuyor . O kadar sacma , trajikomik bir durum ki asgari ucret ile gecinen birisi (yendi/yenildi diye) , yilda ortalama 1 milyon tl para kazanan adam icin kavga ediyor ... Gectigimiz aksam disaridaydim ve mac bitisine denk gelmisim , agzimin tadiyla dolastirmadilar , bagirislar-cagirislar , arabalarini yakmaya calisanlar vb. baktim ki olay cikicak eve geri döndüm. Ya kardesim o kazanan oyuncular kazandiklari icin dunyanin parasini aliyorlar ve dogal olarak seviniyorlar , senin altinda zorla aldigin 10-20-30 bin liralik araba yansa , bozulsa hangi futbol kulubu karsilayacak masrafini ? Futbol sayesinde (kumar disinda) cebine kac para girdide bu mutlulugun? Sacmaliktan baska bisey degil bence... Yoldan cevirsen Ataturkun dogum tarihini veya Ulkenin Baskentini-Basbakanini-Komsularini bilemeyecek adamlar ; size futbol takimi kac yilinda kac gol atmis , hangi oyuncusu habgi macta oynama cezasi almis vs. herseyi sayarlar ... Garip dogrusu , hemde cok garip....
niye öyle diyorsunuz ki ?
gerektiğinde opel vw x firması için millet birbirine giriyor. opel kârdan pay mı veriyor bize ?
futbol tutkudur. Fanatik miyim ? evet fanatiğim. ama tutupta adam vurup kesecek kadar değil. Fenerbahçe denilince akan sular duruyor nedense. babamda çok fanatiktir. tadında bırakırız . gider dükkan komşusunu kızdırıp yeri gelir kızdırılırız. bunun ne parayla nede pulla alakası yok. sadece izlerken zevk alıyorum. yenilirse sinir oluyoruz o ayrı. zevk meselesi yani![]()
![]()
kesin büyü var
okumuşlar o stada
fenerli arkadaşları tebrik ediyorum, 16 sene dile kolay![]()