Kazaların %99 unun sürücü odaklı olduğu ve arabaların gün geçtikçe gelişerek hızlanma ve son süretlerindeki artış düşünüldüğünde, makasa girmek, insanları zor duruma düşürmek, sıkıştırmak, yakın takip ve uygunsuz yerlerde (şehir içinde) aşırı hız yapmak sizce ne kadar doğru.
Benim merak ettiğim ise, bunları yapan arkadaşların yaparken ne düşündüğü ve ne düşünmediği?
Yani Neden bir insan durup dururken makasa girer, aşırı sürat yapar...vs.
Bu hareketleri yapan arkadaşlar kesinlikle acemi yada acemiliği yeni atan arkadaşlar.(usta ve olgun bir sürücü böyle şeylere genellikle gerek duymaz. Gideceğim yere deli gibi makasa giren biriyle kesinlikle aynı anda varabiliyorum) Yani tecrübesizler. çünkü yaptıklarının sonuçta nelere yol açabileceğini düşünemeyen insanlar.
Aslında ben bu konuda çok doluyum ve fazla birşey yazmak istemiyorum.
Sizde fikirlerinizi paylaşırsanız belki eğitici ve sağlıklı bir düşünce paylaşımı yapabiliriz.
Benim merak ettiğim ise, bunları yapan arkadaşların yaparken ne düşündüğü ve ne düşünmediği?
Yani Neden bir insan durup dururken makasa girer, aşırı sürat yapar...vs.
Bu hareketleri yapan arkadaşlar kesinlikle acemi yada acemiliği yeni atan arkadaşlar.(usta ve olgun bir sürücü böyle şeylere genellikle gerek duymaz. Gideceğim yere deli gibi makasa giren biriyle kesinlikle aynı anda varabiliyorum) Yani tecrübesizler. çünkü yaptıklarının sonuçta nelere yol açabileceğini düşünemeyen insanlar.
Aslında ben bu konuda çok doluyum ve fazla birşey yazmak istemiyorum.
Sizde fikirlerinizi paylaşırsanız belki eğitici ve sağlıklı bir düşünce paylaşımı yapabiliriz.