hız sabitleyici

comfort0334

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2004 astra comfort 1,6 aracıma hız sabitleyici takıla bilirmi maliyeti nedir yardım !...

Forumda bu konu ile ilgili örnekler mevcut,bende de 2004 comfort var z16xe motor kodlu taktım çalıştı,100 TL ye mal oldu,servisler 250 300 TL den kapı açtılar İstanbul Anadolu yakasında,oda 10 servisin 9 u olaydan bihaber,kolay gelsin

2001 elegance 1.6, z16xe motor kodlu aracıma; 35 tl ye hız kontrollü sinyal kolunu alıp, 20 tl karşılığında taktırıp, bilgisayarda aktive ettirdim. sorunsuz çalışıyor.
not: aracım otomatik vites. debriyaj müşürü v.s gerektirmiyor.
( araç modellerine göre hız sabitleyici tesisatı, değişiklik gösterebiliyor.)

tşk ederim

iyi güzel hoşta 10 servisten 9 dünyadan bi haberse ve ben afyonda olduguma göre yandım demekki istanbulla kıyasladıgımda tabii

mustafa bey öncelikle işinin ehli opel den anlayan, özel servis te olabilir, bir yer bulmanız gerek. aslında aracınızda tesisatın hazır olup olmadığını sizde kontrol edebilirsiniz, tesisatı ben kendim kontrol etmiştim, ve daha sonra cc li kolu satın almıştım.
siz kontrol edemezseniz ustaya bi kontrol ettirin varsa işiniz kolay. ama tesisat yoksa biraz uğraşırsınız, beyinden kablo tesisatı filan çekilmesi v.s.

Malesefki gerçekten sağlam ve araçtan anlayan servis yok denecek kadar az,ki ben daha henüz sürekli gidebileceğim güvenilir bir servis bulamadım bile,tam güvenilir zannettiğim 4 5 kere işimi gören servis araçta olmayan egr valfini değiştireceğiz diye gelince orayada uğramaz oldum = ) aracınız otomatik ise büyük ihtimalle tesisatınız vardır zaten,yoksada yapılır yeterki anlayan birini bulun

cihan arkadaşın paylaştıgı linkten konuyu anladım cengiz arkadaş süper bir sunum yapmış saolsun bu arada benim astra manuel vites

Geri