Hiz Sabitleyici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan muratefen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muratefen

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astra G aracıma hız sabitleyici taktırdıktan sonra ve bunu kullanmaya başlayalı sanki yakıt tüketimi arttı bu konudaki görüşleriniz lütfen...

sımdı hız sabıtleyıcıyıde dıkkatlı kullanmak lazım adı usttunde hız sabıtleyıcı eger sureklı butonlarlar hızlanırsanız yakıt sarfıyatı artabılır. elektronık sıstem oldugu ıcın gaza ne kadar bastgını bılmıyorsunuz ama halatlılar ben görurdum hızlanmaya basardım gaz pedalı ıyıce dıbe ınerdı. yanı bı hızda sabıt kalıp fazla oymazsak sarfıyat o sekılde duser

musa bilgilerin için tşk bizede alacağımız araç için faydalı bilgiler oldu

hız sabitleyici ilk kullandığım uzun mesafede yakıt artmıştı bayır ve yokuşlarda devrden çıkarmak lazım

Astra G aracıma hız sabitleyici taktırdıktan sonra ve bunu kullanmaya başlayalı sanki yakıt tüketimi arttı bu konudaki görüşleriniz lütfen...

Yaa arkadaşlar ben Ordu'dan yazıyorum. Hız sabitleyici taktırabilirmiyim diye sordum ama bazıları oluyor dedi bazıları olmuyor dedi. 2001 Astra G Elegance var. Öncelikle taktırabilirmiyim. Bire taktırırsam karadenizde takan bi yer biliyormusunuz?

hızı sabitlerken deviride dikkate alın aracın en az yaktığı devirde olursa mesela sürekli az yakar.

hız sabitleyici ilk kullandığım uzun mesafede yakıt artmıştı bayır ve yokuşlarda devrden çıkarmak lazım
:good: :good: :good: Çok doğru söylemişsin yokuşlarda vs ayakla ayarlamak daha mantıklı

uzun mesafede hız sabıtleyıcı kullandıgımda yakıt tuketıınde dusus oldu. ancak yol cok egımlı degıldı. rampalarda veya cok vırajlı yollarda arac hızı sabıt tutmak ıcın bazen devrı yukseltıyor bu durumda da dogal olarak yakıt tuketımı artıyor. bu nedenle hız sabıtleyıcısını devreden cıkarmazsanız yakıt tuketımınız artar.ama yıne de ozellıkle ankara konya-antalya yolunda kullandıgınızda ne kadar yararlı bır aksesuar oldugunu gorebılırsınız

ısmaıl

sımdı hız sabıtleyıcıyıde dıkkatlı kullanmak lazım adı usttunde hız sabıtleyıcı eger sureklı butonlarlar hızlanırsanız yakıt sarfıyatı artabılır. elektronık sıstem oldugu ıcın gaza ne kadar bastgını bılmıyorsunuz ama halatlılar ben görurdum hızlanmaya basardım gaz pedalı ıyıce dıbe ınerdı. yanı bı hızda sabıt kalıp fazla oymazsak sarfıyat o sekılde duser
Ustam bizlere çok yardımcı oluyosun hakkın ödeşilmez.

Geri