Hidayet Türkoglu-en çok Gelişen Oyuncu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iceboy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
[FONT=Arial,Verdana,MS Sans Serif]ORLANDO - Bu sezon Orlando Magic'in başarısında büyük pay sahibi olan Hidayet Türkoğlu, belki All-Star'a seçilemedi ancak çabalarının karşılığını çok daha büyük bir ödülle aldı: Bu sezon, üç ofansif kategoride (sayı, ribaunt, asist) kariyerinin en yüksek ortalamalarına ulaşan Hido, NBA'de 'sezonun en çok gelişme gösteren oyuncusu' ödülüne layık görüldü. Bu sezon 19.5 sayı, 5.7 ribaunt ve 5.0 asist ortalamaları tutturan, son bölümlerdeki kritik sayıları nedeni ile 'Bay dördüncü çeyrek' unvanını alan Türkoğlu önderliğinde Magic, sezonu 52 galibiyet ve 30 yenilgiyle kapatmıştı.
Hido, NBA'de sezon sonu ödül alan ilk Türk oyuncu olarak tarihe geçerken, en çok gelişme gösteren oyuncu ödülünü alan 4. Magic oyuncusu oldu.

HİDAYETLE VE TÜRKLÜĞÜMLE GURUR DUYDUM..TEBRİK EDİYORUM HİDO SENİ:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:
[/FONT]

nba maçlarını yakından takip ediyorum Hido bunu gerçekten hakketti tebrikler

All-star seçmeyerek hakkını yemişlerdi, Most Improved seçerek hakkını teslim ettiler...

helal olsun hedo

o deil ödül törenini izledim manyak espiriler yapıordu bu arada bide vere vere kia araba verdiler :D:D veren adam hedo'nun yarısına anca geliordu istersen oturuyum fln dedi:D:D.Sonra sordular hocan hakkında neler düşünüyorsun diye oda hiçbişey çünkü o benim hala hocam dedi.:D:D tebrikler hedooo

Nereden nereye , ilk gittiğinde kings'e değil sayı atması, dakika almasında bile sevinirdik..
Tebrikler Hido5

HİDAYETLE VE TÜRKLÜĞÜMLE GURUR DUYDUM..TEBRİK EDİYORUM HİDO SENİ:alk is:

Nereden nereye , ilk gittiğinde kings'e değil sayı atması, dakika almasında bile sevinirdik..
Tebrikler Hido5
aynen öyle 5dakika fln sayı alsa veya birkaç dakika olay olurdur...Nerden nerelere geldik...Helal olsun Hidoya...

Geri