Heveslerin Kırılması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydut25

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hangimiz kaç yaşına gelirsek gelelim, ister karnımızı doyuracak kadar paramız olsun, ister ölüm hariç herşeyi parayla satın alıp kullandıktan sonra satacak servetimiz olsun.Ben hep şunu yaşamışımdır.Birşeyi maddi değeri ne olursa olsun bir hevesle bir heyecanla aldıysan ve herhangi bir sebepten o anki o heyecanın o hevesin kırıldıysa, insanın hayatında yaşayabileceği en büyük üzüntü o oluyor.

Maalesef insanın hevesi kırılmaya görsün, bazen pire için yorgan bile yakıyorum :(.

yolun sonuna geldiğin hissi yüreğine çörekleniyor ve kurtulmak için çırpınıyorsun ama kalbinin derinliklerinde değirmen taşı gibi kalıyor ve üstünü ince bir toz örtüyor....

Hangimiz kaç yaşına gelirsek gelelim, ister karnımızı doyuracak kadar paramız olsun, ister ölüm hariç herşeyi parayla satın alıp kullandıktan sonra satacak servetimiz olsun.Ben hep şunu yaşamışımdır.Birşeyi maddi değeri ne olursa olsun bir hevesle bir heyecanla aldıysan ve herhangi bir sebepten o anki o heyecanın o hevesin kırıldıysa, insanın hayatında yaşayabileceği en büyük üzüntü o oluyor.

Ne oldu abi, yok sa senin F10'u Calibranın biri tokatladı mı yolda? :D

aynen öle oluyor örneğin heveslenerek araba alıyorsun...ona gözün gibi bakıyorsun bişeler yapmaya çalışıyorsun arabanın sonradan sorun çıkardımı arabadan soğuyorsun...

Ne oldu abi, yok sa senin F10'u Calibranın biri tokatladı mı yolda? :D

Yok onunla alakası yok.Tokatlasada sorun yok galeride biraz düşük modelde olsa çok güzel bir panter duruyo rüzgarıyla calibranın şase bağlantıları bile birbirinden ayrılır :)

aynen öle oluyor örneğin heveslenerek araba alıyorsun...ona gözün gibi bakıyorsun bişeler yapmaya çalışıyorsun arabanın sonradan sorun çıkardımı arabadan soğuyorsun...

Dacia reklamı gibi oldu bi araba görürsün çabalarsın alırsın hevesin kaçar bla... bla... bla... :))

Yok onunla alakası yok.Tokatlasada sorun yok galeride biraz düşük modelde olsa çok güzel bir panter duruyo rüzgarıyla calibranın şase bağlantıları bile birbirinden ayrılır :)

Kavga bağladığı yerde biter :kop: Galeriye dönüp panteri alana kadar iş işten geçmiş olur :D

Not: panteri de merak ettim şimdi bak :rolleyes: Calibranın şasesini ayıracak bu canavar da neymiş böle?

Son düzenleme:
F360 desem birşey ifade ediyormu :)

Geri