Herkeze selam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kalevera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kalevera

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi daha dün buldum Görür görmez içim rahatladı Yaklaşık bir ay oluyo 2001 model astra elegance 120 000 de bi opel aldım (yoğun tavsiyelerle) Fakat arabayı satan galericin acemiliğimden faydalanması neticesinde bazı problemlerle uğraşmak zorun kaldım bana yardım ederseniz çok sevinirim..şimdiden teşekkür hepinize teşekkür ederim
Not:100 000 'lik bakımı alır almaz yaptırttım.

1.Araba belli bi sabit hızda giderken ileri geri kaykılıyo genellikle 2 nci viteste 20 -30 km süratte daha çok oluyo
2.Aracın kliması bazen çalışmıyo genelde yeni çalıştırdığım sıralar yapıyo biraz gittikten sonra çalışmaya başlıyor.
3.Ön pnaldeki lambalar yanmıyor değiştirecektim ama teyip'in kodu olmadığı için elletemedim teyip kodunu nasıl bula bilirim.
4.Cd player hiç bi cd yi okumuyor.. orjinal morjinal hepsini denedim.
5.Dış sıcaklığı olcmüyor.Ekranda gözüküyor fakat kep "0 c "olarak
6.Günlük 100 km yol yaptığım için sıralı tüp taktırdım yoksa ocağıma incir ağacı dikilecekti fakat oda arıza lambasının yanmasına sebep oldu bilgisayarla kontrol ettirdik yakıt zengin değil gibi bişiler sölediler bu arıza nasıl giderilir. İlk çalıştığında olmuyor fakat biraz gidince (1.5-2 km) arıza lambası yanıyor...
Hepsi bukadar.. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Siteyi daha dün buldum Görür görmez içim rahatladı Yaklaşık bir ay oluyo 2001 model astra elegance 120 000 de bi opel aldım (yoğun tavsiyelerle) Fakat arabayı satan galericin acemiliğimden faydalanması neticesinde bazı problemlerle uğraşmak zorun kaldım bana yardım ederseniz çok sevinirim..şimdiden teşekkür hepinize teşekkür ederim
Not:100 000 'lik bakımı alır almaz yaptırttım.

1.Araba belli bi sabit hızda giderken ileri geri kaykılıyo genellikle 2 nci viteste 20 -30 km süratte daha çok oluyo
2.Aracın kliması bazen çalışmıyo genelde yeni çalıştırdığım sıralar yapıyo biraz gittikten sonra çalışmaya başlıyor.
3.Ön pnaldeki lambalar yanmıyor değiştirecektim ama teyip'in kodu olmadığı için elletemedim teyip kodunu nasıl bula bilirim.
4.Cd player hiç bi cd yi okumuyor.. orjinal morjinal hepsini denedim.
5.Dış sıcaklığı olcmüyor.Ekranda gözüküyor fakat kep "0 c "olarak
6.Günlük 100 km yol yaptığım için sıralı tüp taktırdım yoksa ocağıma incir ağacı dikilecekti fakat oda arıza lambasının yanmasına sebep oldu bilgisayarla kontrol ettirdik yakıt zengin değil gibi bişiler sölediler bu arıza nasıl giderilir. İlk çalıştığında olmuyor fakat biraz gidince (1.5-2 km) arıza lambası yanıyor...
Hepsi bukadar.. Tavsiyelerinizi bekliyorum

1-İleri-geri kaykılmadan kastın sanırım sendeleme olayı...Motor kötü durumda olabilir.Üfleyen bir motora sahip olan bir arabayı almamışsındır umarım.KAvrama'dan da yapıyor olabilir...

2-Sanırım sorun yok klimanda,belki gaz'ın yenilenmesi gerekebilir ama zaten klimayı açtığın ilk anda soğuk hava üflemez,normal bir durum bu.Çalışmıyor derken ne anlamda söylediğini yazmamışsın zaten...

3-Teyp kodunu herhangi bir servisten motor şasi no'sunu vererek telefonla dahi alabilirsin...

4-Teyb'in lensi ölmüş,değişmesi gerekiyor...

5-Yazılımsal bir sorun olabilir,3-5 dakikalık işi var.Aksi durumda ise termostat bozulmuş olabilir.Ama sadece 'sıfır' olarak göstermesi,sorunun yazılımsal olduğuna işaret...

6-Yakıt zengin değil cümlesi biraz bahane sanki... Montaj'dan kaynankalanan bir sorun bu.Taktırdığın yerde sorununun çözülmesi dileğiyle...

Geri