herkese merhaba

954fireblade

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ismim caner istanbul kadıköylüyüm fakat bir süreliğine antalyada ikamet ediyorum...1.7 dti bir corsa m var... bu gün itibariyle 25 yaşındayım..

youtube da video seyrederken bir arkadaşla tanıştım isminide sormadım fakat buraya davet etti...

beyaz ve yüklü bir corsa 1.7 si var... hatta düz boru lu diyebilirim :) nick i fortunealpi..umarım burada tanışırız...

tekrardan herkese selam...

hatta ismini buldum alper altıok

Son düzenleme:
ismim caner istanbul kadıköylüyüm fakat bir süreliğine antalyada ikamet ediyorum...1.7 dti bir corsa m var... bu gün itibariyle 25 yaşındayım..

youtube da video seyrederken bir arkadaşla tanıştım isminide sormadım fakat buraya davet etti...

beyaz ve yüklü bir corsa 1.7 si var... hatta düz boru lu diyebilirim :) nick i fortunealpi..umarım burada tanışırız...

hoş geldiniz keyifli forumlar...

sağol teşekkür ederim
bu arada kodlama sorunu sadece benim bilgisayarımdamı var ?? yazı karakterleri garip garip....???

ismim Caner Seymen, istanbul kadıköylüyüm fakat bir süreliğine antalyada ikamet ediyorum...1.7 dti bir corsa m var... bu gün itibariyle 25 yaşındayım..

Aramıza hoşgeldiniz.

hoşgeldin. iyi forumlar. :)

Geri