herhalde bende evleniyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

kokorecci576

Bilgi Girilmemiş
ya arkadaşlar babam bugün yanına cağırdı dediki olm haydar amcanın bi kızı var
dedim eee

güzelde kız sana isteyelimd dedi tabi bende bşy demedim gerci okul var gerci okul sorun olmaz nişanlı kalırım ama ( zaten eski nişanlımla ayrıldıktan sonra yenisi cıktı tabi :D)

yani arkadaşlar valla işler kötü :D bakalım kız güzelmi cok heyecanlıyım valla düğünümü yaparsam gelmenizi cok isterim

Kafalar uyuşursa direk evlen derim ;) ben öyle yaptım temmuzda nikah yapıcam inşallah :)

valla sivasda yakın düğün işini bekle birlikte yapalım masraflarıda yarı yarıya bölüşürüz:)

Haydi hayırlısı olsun. yezocan soruyordu sevgilinle barıştınmı diye sen yenisini bulmuşsun. Anlaşılan baban seni boşta bırakmak istemiyor.:alkis:

yok abi ya yapacağım bşy yok artık sizlerin dediği gibi ileride sorun cıkar diye korkuyorumm....ya şimdi ilk kızla konuşmak için cafeye gidince ben kızla ne konusucam hani ilk tanısma fastı varya valla ben mum gibi otururum :)

yok abi ya yapacağım bşy yok artık sizlerin dediği gibi ileride sorun cıkar diye korkuyorumm....ya şimdi ilk kızla konuşmak için cafeye gidince ben kızla ne konusucam hani ilk tanısma fastı varya valla ben mum gibi otururum :)
Armudun sapı üzümün çöpü ... Arkasındanda korku :confused: .Evde kalırsın sonra . Korkma cesaretini topla üstüne üstüne git.

inş kız güzeldir:hıh:

İnşallah ALLAH rast getire.:alkis:

seninde evlenmeye gönlün varmış yani

:D ben olsam istemeye passatla giderdim işte keşke alsaydım:)

Geri