Hella Yağmur Sensörü Universal Nerden Temin Edilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arcatera

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar bizim bir arkadaşımızda vectra a kasa gt var satıcakdı sonra bakdıki ucuza gidiyor araçda çok çok temiz ilk sahibi babasıydı kazası falan yok bakımları zamanında yapılmış bir araç km side 150 binde babası vefat edince araç arkadaşa kaldı onunda kendi aracı vardı satıyım dedi ama piyasasının çok düşük olduğunu görünce arabanında çok temiz olduğunu bildiğimiz için kıyamadık satmaya elimizde kaldı oda ben bu aracı modernizasyona sokucam dedi modifiye değil modernizzasyon onu belirtiyimde :) başladıda ufak ufak deri döşeme yaptırdı zenon far taktırdı öne arkaya park sensörü taktırdı far sensörlü alarm taktırdı camları kapatan falan araba kendini aşdı :) şimdi yağmur sensörü takmak istiyoruz hella nın universal yağmur sensörünü arıyoruz nerde satıldığını bilen varsa ve fiyatını yardımcı olursa çok sevinirim.. ben nette bir yerde 92 euroya buldum ama pahalı geldi biraz bana...

206nın bozulmuştu 5 ay önce falan orj. değildi ama muadilini 350 ytl vermiştik...

ben buldum iki yerde birinde 99 dolar markasını bilmiyorum diğerinde hella universal 95 euro ama pahalı geldi ikiside sonuçda yağmur sensörü basit bir sistem bir silecek mekanizmasına ufak bir sensörün rulosunu bağlıyorlar birde cama sensörü takıyorlar o kadar. :)

Geri