Hayal ne demek bilir misin?Yaşama sebebidir..Hele bide umutla yoğrulmuşsa işte kalbin hızlı çarptığı hayat süreci başlar.Fakat yıldızların yanında olması sensizliğinde uzakta olması işte benim hayalim bunlardı.OYSA Kİ;
Yıldızlar kadar uzaksın bana bi o kadar da yakınsın sensizlik gibi.Hasedilmis yüreğimi kurtarmaya calısıyorum. Belki artık sana değil hayalle konuşmalıyım.Sonra düşündümde...
Sensiz nefes almalıyım
Yüzündeki tebessümleri hüzüne cevirerek
Doya doya yasamalıyım
Benden caldıgın umutlarımı delirtircesine
Ve sendeki emanetimi almalıyım
Seni ebedi yalnızlığına gömerek.AMA.........
Kaldıramaz oldum bu yürek sancılarına,artık dayanamıyor bedenim,senin uğruna olsada
Senin hayallerin başkayken,hayallerimin bir parçası yapamıyorum artık seni
Çünkü Benim hayalim hayallerimizin aynı olmasını istememdi.Ama senin hayalin gitmekmiş.SONRA öylede oldu....
Senin gittiğin o gün hayat denilen o soyut kavramın son günüymüs.. o günden sonra yasadıgımı hissettirecek hiç dogal bişey olmadı.. doğa üstü şeyler dersen onlar her zaman başıma gelmeye devam etmekte, misal; seni hergün düsünmek, hala sana dair hayaller kurmak, umut etmek, beklemek, hayal dünyam ne kadar geniş degilmi... hayal degil ki, bu inanılması güç bişey onca yaptığından sonra, hala senli cümlelerimin olması doğaüstü inan bana..
Güçsüz de...yapamadı,pes etti de...yoruldu,gitti de...
İnan son kez dayıyorum başımı omzuna,
İnan son kez yazıyorum böyle yürekten sana,
Ve inan son kez ağlıyorum uğruna...
BUNDAN SONRA ARTIK SENDE HERKES GİBİSİN!!!!!!!!!(BUNUN HAYALİNİ KURALIM BİDE....):good: :good: :good: :good:
Yıldızlar kadar uzaksın bana bi o kadar da yakınsın sensizlik gibi.Hasedilmis yüreğimi kurtarmaya calısıyorum. Belki artık sana değil hayalle konuşmalıyım.Sonra düşündümde...
Sensiz nefes almalıyım
Yüzündeki tebessümleri hüzüne cevirerek
Doya doya yasamalıyım
Benden caldıgın umutlarımı delirtircesine
Ve sendeki emanetimi almalıyım
Seni ebedi yalnızlığına gömerek.AMA.........
Kaldıramaz oldum bu yürek sancılarına,artık dayanamıyor bedenim,senin uğruna olsada
Senin hayallerin başkayken,hayallerimin bir parçası yapamıyorum artık seni
Çünkü Benim hayalim hayallerimizin aynı olmasını istememdi.Ama senin hayalin gitmekmiş.SONRA öylede oldu....
Senin gittiğin o gün hayat denilen o soyut kavramın son günüymüs.. o günden sonra yasadıgımı hissettirecek hiç dogal bişey olmadı.. doğa üstü şeyler dersen onlar her zaman başıma gelmeye devam etmekte, misal; seni hergün düsünmek, hala sana dair hayaller kurmak, umut etmek, beklemek, hayal dünyam ne kadar geniş degilmi... hayal degil ki, bu inanılması güç bişey onca yaptığından sonra, hala senli cümlelerimin olması doğaüstü inan bana..
Güçsüz de...yapamadı,pes etti de...yoruldu,gitti de...
İnan son kez dayıyorum başımı omzuna,
İnan son kez yazıyorum böyle yürekten sana,
Ve inan son kez ağlıyorum uğruna...
BUNDAN SONRA ARTIK SENDE HERKES GİBİSİN!!!!!!!!!(BUNUN HAYALİNİ KURALIM BİDE....):good: :good: :good: :good: