Umarım reklâm olarak algılanmaz,eğer öyle algılanırsa konuyu silmenizi rica ediyorum.
Sevgili arkadaşlar, ağabeyler.
Yeni bir işe başladık ve sizleri de bilgilendirmek istedim belki birisinin işi görülür diye.
Web Tasarım,Hosting,Teknik Servis,Her türlü bilgisayar,bilgisayar parçası..
Dilerseniz size istediğiniz boyutta ve istediğiniz bandwith’te web alanı sağlayalım.
Dilerseniz size ait olan host’a web tasarım yapalım.
Dilerseniz size host ve domain sağlayalım ve web tasarım yapalım.
Nasıl arzu ederseniz..
Ayrıca bozulan bilgisayarlarınızı, bilgisayar parçalarınız tamir edilir.(Teknik Servis)
İstenilen bilgisayar parçası temin edilir. (Anakartlar,Ekran Kartları,Ram’ler,Harddisk’ler,Ethernet Kartları,Ses Kartları,TV Kartları,CD-DWD Okuyucu ve Yazıcılar,Monitörler,Ses Sistemleri,Klavye,Mouse vb..) Bütün parçalar temin edilir.
Opelim.Net’den gelenlere özel indirimler uygulanacaktır ayrıca toplu alımlarda indirim olacaktır.
-Hayal Dijital (Burak KAYA-Mesut ADIBEŞ)

Sevgili arkadaşlar, ağabeyler.
Yeni bir işe başladık ve sizleri de bilgilendirmek istedim belki birisinin işi görülür diye.
Web Tasarım,Hosting,Teknik Servis,Her türlü bilgisayar,bilgisayar parçası..
Dilerseniz size istediğiniz boyutta ve istediğiniz bandwith’te web alanı sağlayalım.
Dilerseniz size ait olan host’a web tasarım yapalım.
Dilerseniz size host ve domain sağlayalım ve web tasarım yapalım.
Nasıl arzu ederseniz..
Ayrıca bozulan bilgisayarlarınızı, bilgisayar parçalarınız tamir edilir.(Teknik Servis)
İstenilen bilgisayar parçası temin edilir. (Anakartlar,Ekran Kartları,Ram’ler,Harddisk’ler,Ethernet Kartları,Ses Kartları,TV Kartları,CD-DWD Okuyucu ve Yazıcılar,Monitörler,Ses Sistemleri,Klavye,Mouse vb..) Bütün parçalar temin edilir.
Opelim.Net’den gelenlere özel indirimler uygulanacaktır ayrıca toplu alımlarda indirim olacaktır.
-Hayal Dijital (Burak KAYA-Mesut ADIBEŞ)