Beyaz boyalı olan piyasa mallarında çabuk paslanma oluyor. Krom görüntülü olan tercih edebilirsin. 1 tane alacağın için bilindik eca gibi markaları tercih et. Bombeli vs. çok görsel seçenekler var. Çok fark etmeyecektir fiyatı. Büyük olacağından şüphe duyuyorsan, termostatik vana ile destekleyebilirsin. Hatta ben olsam, ihtiyacımın %20 fazlası petek alırım. Cam olmasa da, Fayans soğuk oluyor. Fazla gelirse yada sıcaklık sürekli değişik gelirse, termostatik vana takarsın tam konfor ve tassaruf sağlarsın. Denemedim ama elbet havlupana da takılabilir. Tüm peteklerim termostatik vanalı olduğundan, kombinin pompasını korumak için havlupana takmadım. Tüm petekler şansa kapanırsa, havlupandan dönüş olsun diye. Yerden dolaşarak, havlupana ulaşıyorsa, banyo geç ısınabilir.
Çatı için en güzel çözüm izocam ama fareler çok sevdi bizimkini. Sermek kolay gözüksede pis ve uğraş verici. Banyo tavanına içerden taş yünü öneririm. Arasına ayrıca strafor yada izocam da koyabilirsin. Hem görsel, hemde çatı ile uğraşmazsınız. Pahalı gelirse, o ince strafor denedim desenli. Fark ediyor, hissediliyor ama taşyünü doğru uygulama. Hem bu sayede ışık armatürünü vs. istediğiniz gibi taşıyabilir, sayısını değiştirebilirsiniz. Havalandırma borusu da geçirebilirsiniz.