hava yastiği lambasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byozbay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byozbay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
vectira B kasali aracımın koltugunu sötürdüm tamir ettirdim tekra takinca hava yastiği lambasi yanmay basladı kisa yollu nasıl söndüre bilirim servise gitmeden

vectira B kasali aracımın koltugunu sötürdüm tamir ettirdim tekra takinca hava yastiği lambasi yanmay basladı kisa yollu nasıl söndüre bilirim servise gitmeden

koltuğun altında soketli kablolar geliyor. onların hava yastığı kablosu olduklarını duymuştum. onlara bak istersen bi. takılı değillerse yanıyorlardır.

onlara baktim takili

hatta emniyet kemerin taktim her ikisnde yine sönmedi

soketi sıkıştırsınlar servise götür yada soketi kesip direk bağlasınlarkesin çözüm o birde sönmezse yine o kablo komple değişecek geçen sene değiştirmiştim ben pek pahalı bişey değil zaten

soketi sıkıştırsınlar servise götür yada soketi kesip direk bağlasınlarkesin çözüm o birde sönmezse yine o kablo komple değişecek geçen sene değiştirmiştim ben pek pahalı bişey değil zaten

deneyeceğim teşekürler

"özkal", kardeş ne kadara değiştirmiştin o soketi

walla ben müşterinin arabasınınkini değiştirmiştim kendi arbamın değil geçen sene işte 8 ytl miydi 15 miydi tam hatırlamıyorum ama bulabilirseniz tabi birde bu dediğim soket yolcu yan hava yastığının komple kablosudur

tespit doğru bu kablonun soketini sıkıca takın ve ya değişmeli.Sorun bu.

O ışığı ne yaparsanız yapın servise gitmeden veya bilgisayara bağlamadan söndüremezsiniz

Geri